29 / 03 / 2024

şanlıurfa tarihi sultanahöet köftecisi

şanlıurfa tarihi sultanahöet köftecisi

Cumhuriyet öncesi kuruluş tarihinden itibaren Türk mutfak kültürünün vazgeçilmezlerinden olan Tarihi Sultanahmet köftecisi Şanlıurfa'da şube açıyor. Ünlü köftecinin müdavimleri arasında sanat, spor ve siyasetten birçok ünlü var..

Şanlıurfa'da 2 adet arsa satışa çıkıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Turkuaz Hizmet A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Eyyübiye'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi... 

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları 27 Ekim'de sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesi için son başvuru tarihi 27 Ekim olarak belirlendi.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı yıkıldı!

Şanlıurfa Haleplibahçe'de  bulunan  Hamarat Eller Çarşısı, tarihi yapıların siluetini bozduğu gerekçesiyle yıkıldı.

Şanlıurfa'daki tarihi Birecik Konağı restore edildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Birecik'te yer alan 100 yıllık tarihi konağı restore etti.

Şanlıurfa Döşeme Camisi ibadete açıldı!

Şanlıurfa Balıklıgöl’de bulunan ve 5 yıldır kapalı olan Tarihi Döşeme Camisi’nin restorasyonu tamamlandı.  8 asırlık cami uzun süren çalışmalarının ardından ibadete açıldı...

TOKİ Şanlıurfa'da zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

Şanlıurfa'daki Tarihi Şehit Nusret Orta Okulu restore edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eskiyen yapıları restore ederek hayata kazandırıyor.

TOKİ Şanlıurfa'daki 2 bin konut için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 11 Şubat 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap projesinde yer alan 95 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Birikimevim Şanlıurfa'da şube açtı!

Sadece Türkiye için değil insanlık tarihi için de çok önemli olan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin incisi Şanlıurfa, Birikimevim’in yeni şubesine de ev sahipliği yapıyor.

Şanlıurfa'daki 300 yapı yıkılıyor!

Tarihi Şanlıurfa Kalesi etrafındaki bölge turizme kazandırılıyor. Bölgedeki 300 gecekondunun yıkımına başlandı. 

şanlıurfa tarihi sultanahöet köftecisi Haberi

şanlıurfa tarihi sultanahöet köftecisi

Cumhuriyet öncesi kurulan ve Türk mutfak kültürüne yön veren müesseselerden biri olan Tarihi Sultanahmet Köftecisi, Şanlıurfa'da şube açıyor. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da aralarında bulunduğu devlet adamlarının, ünlü sanatçıların ve sporcuların müdavimi olduğu ünlü köfteci, 10 Ekim 2013 tarihinden itibaren Piazza AVM'de hizmet verecek. 

Tarihi Sultanahmet Köftecisi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet S. Tezçakın, yaptığı açıklamada, franchise yöntemiyle başlattıkları şubeleşme çalışmalarını, yurt içinde ve yurt dışında sürdürdüklerini belirtti. 

Her köşesinden tarih fışkıran, "Peygamberler Şehri" olarak bilinen Şanlıurfa'dan da şube açmaları yönünde aşırı talepler geldiğini anlatan Tezçakın, şunları söyledi: "Şanlıurfalılardan gelen taleplere kayıtsız kalmadık. 94 yıllık Sultanahmet Köftecisi'ne yakışır bir şube olmasını istedik ve yer olarak kentin yeni ilk büyük AVM'si Piazza'yı seçtik. Şanlıurfa Piazza AVM'de 10 Ekim'de açacağımız şube için markaya saygılı, işini...