29 / 03 / 2024

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası çalıştay

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası çalıştay

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'na bağlı Sigortacılık, İnşaat, Emlak ve Danışmanlık Hizmetleri sektör temsilcilerinin yer aldığı 28. Meslek Komitesi, Sektör Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı'nın ilkini düzenledi.

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara'da 159 adet arsa ve arazi satılıyor! 

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara illerinde yer alan 159 adet arsa ve arazi satılıyor. Belediyeler ihale tarihlerini tek tek açıkladı. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara'da 9 adet arsa satılacak!

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara illerinde yer alan toplam 9 adet arsanın satışı yapılacak. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? 

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 9 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Karataş, Ecevit Karataş ve Orhan Karataş ortaklığında kuruldu.

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkan inşa ediyor!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da tam 246 konut ve 23 dükkan inşa edecek. İşte detaylar…

Şanlıurfa'da konut imarlı 4 arsa 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Şanlıurfa ili Siverek Belediyesi, Şanlıurfa ili, Siverek ilçesi, Haliliye, Hayriye ve Hamidiye Mahallelerinde yer alan konut ve ticaret+konut imarlı 4 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa Eyyübiye'de 81 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor!

Eyyübiye Belediyesi Turkuaz Hizmet Sanayi ve Ticaret A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Kadıkendi ve Yenice mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve merak edilenler...

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Merkez projesi kapsamında 246 adet konut ve 223 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkan!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 adet konut ve 223 adet dükkan inşa edecek.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası çalıştay Haberi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası çalıştay


28. Meslek Komitesi, Sektör Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı'nı yoğun katılımla gerçekleştirdi. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'na bağlı Sigortacılık, İnşaat, Emlak ve Danışmanlık Hizmetleri sektör temsilcilerinin yer aldığı 28. Meslek Komitesi, Sektör Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı'nın ilkini düzenledi. 



Gap...