25 / 04 / 2024

Şanlıurfa yol yatırımı

Şanlıurfa yol yatırımı

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin 13 ilçesinde yeni cadde ve bulvarlar açıyor.

Şanlıurfa'nın yolları yenileniyor!

Şehir merkezi ve ilçelerde yeni yollar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda deforme olan yollarda da yeni asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Şanlıurfa'nın yol sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal bölgelerde altyapı sistemleri kuran Büyükşehir Belediyesi, yol ağlarıyla da ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyor.

Gayrimenkul yatırım fonu nedir, yatırımcıya ne gibi yararlar sağlar?

Gayrimenkul Hukuku alanında uzman Avukat Elvan Kakıcı Şimşek gayrimenkul yatırımları ile ilgili önemli detaylar vererek, bu alanda yatırım yapacaklar için yol haritası çizdi.

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

İkinci el araçlarda fiyatlar gerileyecek mi? Otomotiv yatırım aracı olmaktan çıktı mı?

Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, otomobil kampanyalarının 2024 ve 2025'te devam edeceğini, bunun da ikinci el piyasasında gerilmeye yol açacağını söyledi. Kılıçer, otomotivin artık bir yatırım aracı olmaktan çıktığını belirtti.

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Dolara yatırım yapmayı düşünen bile varsa hemen buraya bakmalı! Seçimden sonra öyle bir rakam gelecek ki!

Son iki yılda yaşanan ekonomik kriz, dolar kurunun tarihi rekor seviyelere ulaşmasına yol açtı. Dolara endeksli birçok ürün ve hizmette önemli ölçüde zam gerçekleşti. Birikimleri olan ve döviz yatırımı yapmayı düşünenler için 'ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi' sonrasında doların büyük bir sıçrama

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

İstanbul'da kritik görüşme! 'Faiz politikası yatırım için uygun değil'

Türkiye'de hastane, yol ve bir takım çevre projelerine destek sağlayan Avrupa Yatırım Bankası'nın Başkanı, İstanbul'da Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve MB Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşerek ekonomi politikasıyla ilgili endişelerini aktardığını açıkladı

Altına yatırım planlayanlar dikkat, ne tam ne çeyrek, işte yapmanız gereken! Fiyatların uçacağı tarih bile belli

Altına yatırım yapmayı planlayan vatandaşlar, nasıl bir yol izleyeceklerini merak ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonu da açıldı. Şu sıralar yükseliş trendinde olan gram altının, önümüzdeki 2 aylık süreçte 1 bin 300 TL seviyelerine çıkabileceği düşünülüyor.

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından kuruldu.

Yatırım tercihleri konuttan yana!

Vatandaş yatırımını konuta yapıyor. 100 metrekare ortalama ikinci el bir konutun fiyatı İstanbul'da 386 bin TL olurken, en ucuz ikinci el konut ise 194 bin TL ile Şanlıurfa'da bulunuyor. 

Halfeti'ye 20 milyon TL'lik yatırım!

Tarihi ve doğal güzellikleriyle her yıl çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayan Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi, yatırım çalışmalarıyla yeni bir çehreye kavuştu.

Şanlıurfa Çinli yatırımcılar için hazır!

2007'de Şanlıurfa Milletvekili seçilen A.Emin Önen, Şanlıurfa'yı Çinli yatırımcılara tanıtıyor. Bölgenin yatırım potansiyelleri Çince kitapçıkları haline getirilerek, öneriler yapıldı. 

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa yol yatırımı Haberi

Şanlıurfa yol yatırımı


Her yıl ortalama 25 bin nüfus artışının yaşandığı Karaköprü'de yeni kurulan yaşam bölgelerinde sorunsuz bir ulaşım için yeni yollar ve bulvarlar inşa eden Büyükşehir Belediyesi Karaköprü ilçesi Balıkayağı Bulvarında hummalı bir çalışma yürütüyor.


Bir yandan kazı ve dolgu çalışması yürütülen 25 metrelik bulvarda diğer yandan PMT serimi devam ederken TEDAŞ , Telekom ve Doğalgaz ile koordineli çalışma yürütülüyor.


OTO GALERİCİLER SİTESİ-TOKİ BAĞLANTI YOLU AÇILIYOR


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, Akçakale Çevreyolu üzerinde yapımı tamamlanan Oto Galericiler Sitesinin Batıkent (TOKİ) Bağlantı yolunun açılması için çalışmalara başladı.


Oto Galericiler Sitesinin iç yolları ve ana bağlantı yollarını tamamlayarak en kısa sürede hizmete açılmasını amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, gerek altyapı gerek üstyapı hizmeti sunduğu sitenin çevresi ile bağlantı yollarını açmak için yoğun mesai harcıyor.



Şanlıurfa Büyükşehir...