27 / 04 / 2024

Altına yatırım planlayanlar dikkat, ne tam ne çeyrek, işte yapmanız gereken! Fiyatların uçacağı tarih bile belli

Altına yatırım planlayanlar dikkat, ne tam ne çeyrek, işte yapmanız gereken! Fiyatların uçacağı tarih bile belli

Altına yatırım yapmayı planlayan vatandaşlar, nasıl bir yol izleyeceklerini merak ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonu da açıldı. Şu sıralar yükseliş trendinde olan gram altının, önümüzdeki 2 aylık süreçte 1 bin 300 TL seviyelerine çıkabileceği düşünülüyor.



Türkiye'de yıllardan bu yana vatandaşların yastık altında yatırım amacıyla tuttuğu altına, fiyatların yüksekliği nedeniyle ilgili azaldı. Fakat düğün sezonunun açılmasıyl birlikte vatandaşlar mecbur olarak altın almak zorunda kalıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön