20 / 04 / 2024

şantiyeler duracak mı

şantiyeler duracak mı

Salgınla mücadele devam ederken ihalelerin gerçekleşmesi, projelerin devam etmesi tepkileri çekiyor. 159 milyon 738 bin TL'lik kaynak ayrılan Levent Camii inşaatı için "Evde kal deniyor. Ama gece ve hafta sonu da devam eden inşaat nedeniyle kimse evinde duramıyor" diye tepkiler gelmeye başladı.

İnşaat sendikalarından 'şantiyeler 3 hafta durdurulsun' çağrısı!

Dev Yapı-İş, İnşaat-İş ve İyi-Sen sendikaları ortak açıklama yaparak koronavirüs salgınına karşı şantiyelerde çalışmalara 3 haftalığına ara verilmesi için çağrı yaptı.

'Fed faizi yüzde 5'e çıkacak ve 2023 sonuna kadar da indirmeyecek'

Fed Kasım ayında ne yapacak? Faizleri yüzde 5'e çıkarıp duracak mı? Faiz indirimi ne zaman başlayacak? Dolar karşısında zayıflayan gider finansal enstrümanlar yükselişe ne zaman geçecek? İşte iki ayrı tahmin.

Dolar yükselecek yükselecek yükselecek tak diye duracak! İşte o tarih

Başta yatırımcılar olmak üzere herkes, dolardaki yükselişin ne kadar süreceğini merak ediyor. Hiçbir yerde olmayan bilgiye her zamanki gibi Emlak Kulisi ulaştı. Analistlerden alınan bilgiye göre FED, önümüzdeki 3 ay faiz artıracak. Sonra artırımı kesecek, 3 ay sonra da dolardaki yükseliş duracak.

İstanbullulara toplu ulaşım şoku! Otobüs, metrobüs metrolar duracak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımın durabileceği uyarısı yapıyor. Sebebi, geçtiğimiz gün sunulan ancak reddedilen ek zam teklifi…

Aybar Kar Fırtınası nedir? İstanbul’da kar ne zaman duracak? Kar ne zaman bitecek? İşte 5 günlük hava tahmini…

İstanbul’da Aybar Kar Fırtınası bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, 9-14 Mart tarihlerinde Aybar Kar Fırtınası, İstanbul’u etkisi altına alacak. Peki Aybar Kar Fırtınası nedir? İstanbul’da kar ne zaman duracak? Kar ne zaman bitecek? İşte detaylar…

Otomotiv üretimi duracak mı? Araba alacaklar dikkat!

Otomotiv sektörü uzmanı gazeteci Emre Özpeynirci, bütün otomotiv fabrikalarında bu hafta üretimin duracağını iddia etti. Özpeynirci, "Türkiye’deki tüm otomotiv fabrikaları bu hafta içerisinde açıklanan doğalgaz kaynaklı elektrik kesintileri ve devam eden tedarik problemleri nedeniyle üretimlerine ar

Naci Görür: Kanal İstanbul güzergahında tehdit oluşturan faylar var!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) düzenlediği “İklim Değişikliği ve Su Sempozyumu” kapsamında gerçekleşen Su ve Altyapı Güvenliği oturumunda konuşan Prof. Dr. Naci Görür, 'Kanal 10 ve üzeri şiddeti bir depremde ayakta duracak. Mümkün değil, bilime ters' dedi...

Kepez ve Santral'de şantiyeler kuruluyor!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Kepez ve Santral inşaata başlamak için hazırlanıyor. Kepez ve Santral'de şantiyeler kuruluyor.

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

Konutta talep duracak mı?

Konut kredi faizlerinin geçen yıla göre daha düşük seyretmesi satışları patlattı. Türkiye'de her yıl 600 binin üzerinde konut ihtiyacı olduğu belirtilirken, satışlar hız kesse de alımların sürmesi bekleniyor.

Ağaoğlu'nun acı günü: Şenol İbrahimağaoğlu vefat etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Şantiyeler Muhasebe Müdürü Şenol İbrahimağaoğlu vefat etti. Cenazesi bugün Trabzon'un Of ilçesinde, ikindi namazının ardından defnedilecek.

Seyitömer höyüğündeki arkeolojik kazılar duracak mı?

Binlerce yıllık geçmiş kömüre kurban gidiyor. Seyitömer höyüğünün altındaki kömür rezervlerine gözünü diken Termik santrali işleten şirket arkeolojik kazıları durdurmak istiyor.

Sigortayı geç bildiren şantiyelere mühür geliyor!

Esenyurt'taki facia sonrasında SGK, işverenlerin sigorta bildirim sorumluluğuna yönelik yaptırımları artıracak. Gerekirse şantiyeler mühürlenecek

Eubsa Turkey site güvenliği için takım arkadaşları arıyor!

Eubsa Turkey site güvenliği için takım arkadaşları ararken ayrıca Ankara ve yurdun çeşitli illerindeki şantiyeler için mimarlar, inşaat mühendisleri aranıyor

şantiyeler duracak mı Haberi

şantiyeler duracak mı

Bir yadan korona virüsüne karşı etkin önlem alınırken, bir yandan da inşaata yatırım devam ediyor. Kaynakların harcandığı projelerden bire de inşaatına şubat sonunda başlanan Levent Cami. Kanyon AVM’nin karşısında, Türkiye’nin en değerli alanlarından biri olan 18 bin 427 metrekarelik arazideki inşaat çalışması şubat ayında, yani salgının dünyada etkili olduğu dönemde başlandı. Mahalle muhtarı Atacan Türk, çalışmalara tepki gösterdi ve şu açıklamalarda bulundu: “İşçiler 24 saat boyunca çalışıyor. Mahalleli evde duramıyor.”

Gazete Duvar'dan Hacı Bişkin'in haberine göre; virüsle mücadelede ülkelerin vatandaşlarına kaynak aktarmak için art arda ekonomik paketler açıklanırken geçtiğimiz dönemde cami inşaatına 159 milyon 738 bin TL’lik kaynak ayrıldı. Cami ihalesini AK Parti’nin eski Rize milletvekili Abdullah Kart’ın sahibi olduğu ASL İnşaat kazandı.

Kapalı ve açık alanlarıyla birlikte toplam 20 bin kişi kapasiteli...