20 / 04 / 2024

sapanca İbrahim Uslu

sapanca İbrahim Uslu

Deprem sonrasında Sapanca’nın yeniden yapılanması için özel çalışmalar yürüten Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, son 2 ayda sadece ilçenin yolları için bile 2 trilyonluk yatırım gerçekleştirildiğini vurguladı...

RTÜK'ten uluslararası sosyal platformlara ofis açma çağrısı!

Dünyaca ünlü eğlence platformu Netflix'in Türkiye'de ofis açma kararı sonrasında; Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Türkiye'de faaliyet gösteren diğer platformlara ofis açması yönünde çağrıda bulundu.

Sapanca'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yürütülen yol açma, yol genişletme, asfalt, alt yapı, bordür ve parke döşeme çalışmaları devam ediyor.

Merosa Hotel Resort ile Sapanca'ya 127 odalı otel!

Merosa Uluslararası Yatırım Danışmanlık firması tarafından Sakarya Sapanca'ya bağlı Kuruçeşme Köyü'nde 5 yıldızlı otel yapılacak. Merosa Hotel and Resort projesi 127 oda 262 yatak kapasiteli olacak.

Emlak İstasyonu'nun Sapanca Kırkpınar ofisi açılıyor!

Yöneticiliğini Hülya Altın'ın yapacağı Emlak İstasyonu, hedeflediği bölgelerdeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam edecek. Emlak İstasyonu, Sapanca Kırkpınar ofisini de hizmete açıyor.

Siyo İnşaat'ın ilk projesi Sapanca Mesken!

Siyo İnşaatı kurarak sektöre yatırım yapmaya başlayan Sinan Yörük, Yörsan markasını Türkiye’ye kazandıran, Yörük ailesinin yeni kuşak temsilcilerinden..Firmanın ilk projesi Sapanca Mesken..

Sapanca Gölü'nde su seviyesi arttı!

SAPANCA Gölü’nde, yılbaşından itibaren bölgedeki fazla kar ve yağmur yağışı nedeniyle su seviyesi yükseldi. Sahildeki yürüyüş yolları su altında kaldı, birçok işyerini de su bastı.

Elmalı Mermer İhtisas OSB arazisi incelendi!

AK Parti Antalya Milletvekilleri Adayı Atay Uslu ve İbrahim Türkiş, Elmalı ilçesine bağlı Bozhüyük Mahallesi’nde yapılması planlanan Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi arazinde incelemelerde bulundu.

Sapanca'ya saat kulesi inşa edilecek!

Sapanca’nın ilk saat kulesi Sapanca Belediyesi tarafından ilçenin çarşı merkezine giriş noktalarından biri olan Köprübaşı kavşağına dikiliyor. Saat kulesinin çalışmalarını Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer yerinde inceledi.

Sapanca suyu göle sığmıyor!

6 ay öncesine kadar neredeyse dibi görünen Sapanca Gölü’nde şimdi her şey tersine döndü. Su kodu maksimum seviyeyi de aşan göl sahil bandındaki yollara taştı.

Atay Uslu kimdir?

Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı, deprem koordinasyon merkezi yöneticiliği ve Göç İdaresi Daire Başkanlığı görevlerinde bulunan Atay Uslu, AKP Antalya Milletvekili Adayı oldu. Peki, Atay Uslu kimdir?

Sapanca'da Dere Islah Projesi için çalışmalar başlandı!

İstanbul Dere Islah Projesi ile ilçede çağdaş bir yürüyüş yolu ve yaşam alanı kazandıracak olan Sapanca Belediyesi, Yılmaz caddesi (Mavi Kent) İstanbul dere etrafında çalışma başlattı.

Sapanca Gölü su seviyesi arttı!

Sapanca Gölü'nün taşması sonucu sahil kenarındaki evlerin bodrum katları ve bahçeleri su altında kaldı. Sakarya ve Kocaeli'nin içme suyu ihtiyacını karşılayan göldeki su seviyesi artmaya devam ediyor.

Sapanca Gölü’nün su seviyesi 3 metre yükseldi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sapanca Gölü’nün suya doyduğunu ve su seviyesinin 3 metre yükseldiğini belirterek, tarım arazilerine zarar vermemesi için gölden su tahliyesi yapıldığını söyledi.

sapanca İbrahim Uslu Haberi

sapanca İbrahim Uslu

19 Kasım Salı günü Özkum Tesislerinde gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İbrahim Uslu, görevde oldukları süre zarfında ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Belediyenin yapmış olduğu yatırımlar ve teşvikler sayesinde bölge ekonomisindeki iyileşmeyi ve istihdam artışını vurgulayan İbrahim Uslu, yaptıkları çalışmalar sonrasında özellikle hizmet sektöründe Sapanca halkına büyük bir istihdam kapısının açıldığını vurguladı.

YAP İŞLET DEVRET SİSTEMİYLE EKONOMİYİ CANLANDIRDIK!

Yapılan turizm yatırımları ile Sapanca’nın turizm ve kongre merkezi haline geleceğine dikkat çeken Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu; “1999 yılında belediye başkanlığına seçildiğimiz zaman Sapanca’nın sadece %5’lik bir alt yapı sistemi oluşturulmuştu. Biz de ilk olarak Sapanca’nın altyapısını yüzde 90’lar seviyesinde tamamladık. Kanalizasyon sistemini sağlamlaştırmamızla birlikte yeniden suyumuzun içilebilir olmasını sağlamak için, dağlardaki kaynaklardan Sapanca’ya içme suyunu indirdik. Çalışmalarımızın birçoğu kendi imkânlarımızla...