23 / 04 / 2024

Saray Sulama Tesisi iletişim

Saray Sulama Tesisi iletişim

Saray Sulama Tesisi yapım işi Valilik İç İşleri Bakanlığı tarafından 24 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor. Saray Sulama Tesisi yapım işi 75 günde tamamlanacak.

Afyon Selevir Modern Basınçlı Sulama Tesisi'nin temeli atıldı!

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde inşa edilecek olan Selevir Modern Basınçlı Sulama Tesisi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Konya Sarayönü atıksu arıtma tesisine kavuşuyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Sarayönü ilçesinde merkez, Ladik, Kurşunlu ve Ertuğrul mahallelerinden kaynaklanan atıksuları arıtmak amacıyla atıksu arıtma tesisi yapıyor.

Mersin Körmenlik Mahallesi sulama tesisine kavuşuyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Çamlıyayla’nın Körmenlik Mahallesi’nde bin 200 dekar alanın sulama suyunu karşılayacak Elektropompaj Sulama Tesisi’ne başlandı.

2019 sonuna kadar 1071 yeni gölet inşa edilecek!

2012'de başlattıkları 'Bin Günde Bin Gölet' projesini tamamladıklarını söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 2019 sonuna kadar bin 71 gölet ve sulama tesisi daha inşa edeceklerini söyledi.

2019 sonuna kadar 1.071 gölet ve sulama tesisi inşa edilecek!

Bakan Eroğlu, "Bin Günde Bin Gölet" projesinin tamamlandığını anımsatarak, şöyle devam etti: "Şimdi yeni bir hedef belirledik. 2019 sonuna kadar bin 71 gölet ve sulama tesisi daha inşa edeceğiz.

Tekirdağ Saray içmesuyu Tesisi'ne kavuştu!

Kısa adı Teski olan Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğünün tüm ilçelerdeki atılımları devam ediyor. Temeli 30 Nisan 2015 yılında atılan Saray İçmesuyu ve Kanalizasyon Tesislerinin açılışı Saray Belediyesi önünde bulunan Atatürk Meydanında düzenlenen törenle açıldı.

Çorum'da 22 köye sulama tesisi inşa edilecek!

Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Merkez ve İlçe Köylerine 22 adet Sulama Tesisi yapılacağı müjdesini verdi.

Doğu Anadolu projesi 3 yıl sonra tamamlanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "O tarihte 48 adet baraj ve gölet, 23 tane sulama tesisi, ayrıca içme suyu tesisleri, 301 dere ıslah edilecek. 381 bin dekar arazi modern sistemle sulamaya açılacak" dedi.

Finike kapalı sistem sulama tesisi tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Finike'de yaptırılan kapalı sistem sulama tesisi tamamlandı.

Konya Kırma Eleme ve Mikronize Tesisi'nin ÇED toplantısı 2 Haziran'da!

Konya İli, Sarayönü İlçesi, Çeşmelisebil Mahallesi'nde yapılması planlanan Kalsit Ocağı, Kırma Eleme ve Mikronize Tesisi Kapasite Artışı projesinin Çed toplantsı 2 Haziran 2016 günü saat 11:30'da gerçekleşecektir.

Veysel Eroğlu: 1071 baraj göleti ve sulama tesisi inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "2019 yılına kadar 1071 baraj göleti ve sulama tesisini yapacağız. Biz bırakın göleti, barajı ve sulaması dahil 4.5 milyon liraya 18 ayda bitiriyoruz." dedi.

Antalya Finike kapalı kanal sulama tesisi yüzde 50 tamamlandı!

Finike'de yapımına başladığı kapalı kanal sulama tesisiyle bölge halkının yüzünü güldürdü 7 Haziran seçimleri öncesinde Finike'yi ziyareti sırasında bölge halkının sulama tesisi talebini geri çevirmemiş ve yapma sözünü vermişti.

2017'ye kadar 1.071 baraj, gölet ve sulama tesisi yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "110 milyar TL'lik yatırım yapıldı. Bunların 320'si baraj, bin günde bin göleti gerçekleştirdik. 2019 yılı sonuna kadar bin 71 baraj, gölet ve sulama tesisini bitireceğiz" ded.

Saray Sulama Tesisi iletişim Haberi

Saray Sulama Tesisi iletişim


Saray Sulama Tesisi yapım işi Valilik İç İşleri Bakanlığı tarafından ihaleye çıkıyor. 75 günde tamamlanacak sulama tesisinin ihalesi 24 Eylül'de saat 10.00'da Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek. 


İHALE 

SARAY SULAMA TESİSİ YAPIM İŞİ İPEKYOLU CAD. MİGROS YANI NO:22 - Evrak No: 1021


SULAMA TESİSİ YAPTIRILACAKTIR


VALİLİK (YİKOB) İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK


SARAY İLÇESİ KEPİR MAHALLESİ KÖS GÖLETİ VE SULAMA TESİSİ YAPIM İŞİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/110314


1- İdarenin


a) Adresi : İpekyolu üzeri Eski İl Özel İdaresi Hizmet Binası A Kampüsü Adalet Sarayı Yanı MERKEZ VAN İPEKYOLU/VAN


b) Telefon ve faks numarası : 4322151562 - 4322144112


c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]


ç) İhale dokümanının görülebileceği...