16 / 04 / 2024

Saraylılar Yapı nerede

Saraylılar Yapı nerede

Saraylılar Yapı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Mustafa Saruhan, Çetin Başak, Emre Başak ortaklığıyla 510 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Ferit Selim Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Aktarli tarafından kuruldu.

Taşcılar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşcılar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Taşcı ve Ramazan Taşcı ortaklığında kuruldu.

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvacılar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayvacı ve Fatih Ayvacı ortaklığında kuruldu. 

Vergi borcu yapılandıracaklar son tarihi aman kaçırmayın! Hangi borçlar yapılandırılabilir? 

Mart'ta Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alınan vergi borcu yapılandırma 31 Mayıs'ta sona erecek. Peki hangi borçlar yapılandırılabilir?

BAĞ-KUR primine ait borçlar yapılandırılacak mı?  Tescil affında son karar ne oldu?

Seçimler öncesi yapılan pek çok çalışma ve çıkarılan pek çok torba yasa özellikle emeklilik bekleyen ya da borçları olan kişiler için umut oluyor. Bu kapsamda BAĞ-KUR’lu vatandaşların da meclisten beklediği düzenlemeler bulunuyor.

Borç yapılandırmasına ilişkin kanun yürürlüğe girdi! Hangi borçlar yapılandırılacak? İşte detayları…

Milyonlarca kişinin beklediği ‘Borçların yapılandırılmasına ilişkin kanun’ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanun, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, SGK ve yerel yönetimlere ilişkin alacaklara yapılandırma imkanı sunuyor.

Kamuya olan borçlar yapılandırılıyor! İşte yapılandırmada öne çıkan maddeler!

Kamuya olan borçların yapılandırılmasını içeren teklif kapsamında vatandaşların gümrük müdürlükleri, vergi daireleri, Sosyal Güvenlik Kurumu, il özel idareleri ve belediyelere olan borçları yapılandırılacak.

Borç yapılandırma 2023! Hangi borçlar yapılandırma kapsamında? Borç yapılandırma nedir?

Borç yapılandırma konusu gündemde yer alan konulardan biri haline geldi. Vatandaşlar hangi borçların yapılandırma kapsamında olduğunu araştırmaya başladı. İşte detaylar!

KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi! Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor... İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde son durum...

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Atış tarafından kuruldu. 

Türkiye'den en çok konut alan yabancı ülke vatandaşları bakın kim oldu! Krizin çözümü için 'durdurun' çağrısı yapılmıştı

Türkiye'de büyüyen konut krizinin çözümü için çalışmalar devam ederken yabancıların Türkiye'den konut satın almaları Haziran ayında rekor kırdı. Orta ve dar gelir grubunun konuta erişiminin zorlaştığı bu dönemde yabancıya konut satışının sınırlandırılması çağrıları yapılmıştı.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 10 soruda tüm detaylarıyla!

Vesen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mercan Tuzla Vesen Yalılar projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesi nerede? Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte 10 soruda tüm detayları ile Mercan Tuzla Vesen Yalıları...

Bektaşlar Yapı Kompozit Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bektaşlar Yapı Kompozit Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Bektaş tarafından kuruldu.

Saraylılar Yapı nerede Haberi

Saraylılar Yapı nerede

Saraylılar Yapı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Mustafa Saruhan, Çetin Başak, Emre Başak ortaklığıyla 510 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Ferit Selim Paşa Caddesi'nde kuruldu.


Saraylılar Yapı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...