29 / 03 / 2024

Sarayönü imar planında son durum

Sarayönü imar planında son durum

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'ten imar planında resmi tesis alanı olan otogarın imar planındaki resmi yerine taşınmasını talep etti.

1941 yılında Yerebatan ve civarının imar planı hazırlanmış!

1941 yılından Belediye İmar İşleri Müdürlüğü tarafından Yerebatan ve civarının imar planı hazırlanmış.

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Arnavutköy'deki 67 bin metrekarelik alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Yeşilbayır Mahallesi 247 ve 62 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. İşte  67 bin metrekarelik alanın imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

MÜSİAD'ın Bakırköy'deki arazisinin imar planı süreci durduruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mülkiyeti hazineye, kullanım hakkı 30 seneliğine MÜSİAD'ın olan İstanbul Bakırköy'de yer alan yaklaşık olarak 15 dönümlük arazinin imar planında değişikliğe gitti.

Silivri'de Hazine arazisinin imar planında değişiklik yapılması mecliste!

Silivri'de bulunan Hazineye ait bir arazinin imar planında değişiklik yapılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yüksekova'nın imar planı askıya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı tarafından hazırlanan  Hakkari'nin Yüksekova'nın imar planı iki etap halinde askıya çıkarıldı. 

Alanya Çıplaklı'nın uygulama imar planında sorunlar çözülüyor!

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diamond of İstanbul projesinin imar planında değişiklik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Hattat grubunun yarım kalan Ayazağa’daki mühürlü gökdelenlerinin önünü açmak için hazırladığı ileri sürülen imar planında, itirazlar üzerine değişiklik yapıldı. Gökdelenlerin 45 olan kat yüksekliği 40 kat olarak değiştirildi... 

Manisa’nın imar planı için yoğun mesai!

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek imar planı hakkında görüş alışverişi yaptı.

Fethiye’de iskele alanının imar planı askıda!

Fethiye Göcek Mahallesi’nde Özel Çevre Koruma Bölgesi'ne ‘iskele alanı’ yapılması planlanıyor. İskele alanının imar planı ise 30 gün askıya çıkarıldı.

Manisa'nın imar planı için yoğun mesai!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında yapılan son durumla ilgili görüş alışverişi yapmak için Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile buluştu.

Çinliler Atça'nın imar planını örnek alacak!

Aydın Sultanhisar Belediyesini ziyaret eden Çin Halk Cumhuriyeti Zhejiang Eyaleti Hangzhou Şehrinden gelen heyet, deprem sonucunda yıkılan yapıların yerine, Atça’nın imar planından esinleneceklerini söyledi.

Sarayönü imar planında son durum Haberi

Sarayönü imar planında son durum

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü olarak ilçelerine doğalgazın gelmesini istediklerini söyledi. Bir açılışta konuşan ve ilçe halkının doğalgaz isteklerini Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e ileten Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak konuşmasında, "Milletvekilimiz Hüsniye Erdoğan'ın desteğiyle başlattığımız Organize Sanayi Bölgesi Projesi, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteğiyle belli bir aşamaya gelmiştir. Sayın Vekilim ve Sayın Başkanım ilçemize yapılmış, yapımı devam eden ve yapılacak olan projeler için bir yenisini sizlerden talep etmekteyiz. Saym Vekilim ve Saym Başkanım ilçemizin iki km yakınından geçen doğalgaz boru hattından Kadınhanı, Ilgın ve Akşehir faydalandığı halde Sarayönü- Ladik olarak biz faydalanamıyoruz. Yönetim Kurulu üyesi bulunduğunuz Enerya'dan bir karar çıkması halinde ilçemizin bu mağduriyeti giderilmiş ve ilçemizde temiz enerjiye kavuşmuş olacaktır. Sayın Başkanım, ilçe...