26 / 04 / 2024

Sarayönüne yeni belediye binası mı yapılacak

Sarayönüne yeni belediye binası mı yapılacak

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'ten imar planında resmi tesis alanı olan otogarın imar planındaki resmi yerine taşınmasını talep etti.

Dolar ve euro haftaya rekorla başladı! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları

4 Mart 2024 döviz kurları bugün güne yeni rekorla başladı. Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 45'te sabit bırakma kararı sonrası döviz kurları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Bugün Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları.

Altın fiyatları rekor tazeledi! Ons altın 2 bin dolar! Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları yeni günde rekor tazeledi. Ons altın 2 bin dolar olurken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba 2023 altın fiyatları. 

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde tarihi rekorunu yeniledi. Bugün piyasalarda ABD enflasyon verileri ve Hazine'nin bugün tamamlayacağı kasım ayı iç borçlanma gündemi takip edilecek. Peki  Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları.

Dolardan bir rekor daha! 4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Dün TÜİK tarafından açıklanan 2023 Enflasyon rakamlarından sonra dolar kuru Türk lirası karşısında yükselişine devam etti. Yükselişine bugün de devam eden dolardan yeni rekor geldi.  4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? 1 Ekim altın fiyatları..

Altın fiyatları, FED faiz kararının açıklanması ile beraber en düşük seviyelerine geriledi. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte 1 Ekim 2023 son dakika altın fiyatları...

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

27 Eylül 2023 Çarşamba dolar/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Dün 27,22 liradan kapanış yapan dolar kuru yeni güne düşüşle başladı. 1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? Kaç lot verdi?

Simit Sarayı’nın borsada ne zaman işlem göreceği yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile talep toplayan Simit Sarayı halka arz sonuçları belli oldu. İşte detaylar...

Euro/TL kuru yeni haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç lira?

Dolar/TL kuru bugün serbest piyasada 27,044 liradan alınıp, 27,0460 liradan satılıyor. Peki Euro/TL kuru yeni haftaya nasıl başladı? Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç lira?

Altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Gram, çeyrek, yarım, cumhuriyet altın fiyatları ne kadar?

Haftanın ilk gününde altın piyasası ons altın ve döviz kuruna bağlı olarak değişim yaşamaya devam ediyor. Peki, altın fiyatları haftanın ilk gününe nasıl başladı? Gram, çeyrek, yarım, cumhuriyet altın fiyatları ne kadar?

Euro yeni haftaya yükselişle başladı! Euro/TL bugün ne kadar? Euro/TL kaç lira? 19 Haziran Pazartesi Euro/TL kuru

Euro/TL kuru yeni haftaya yükselişle başladı. Euro/TL bugün ne kadar? Euro/TL kaç lira? 19 Haziran Pazartesi Euro/TL kuru.

Altınyıldız Classics Babalar Gününe özel fırsatlarla babaları şımartıyor!

Babalar Günü'ne özel indirim fırsatlarıyla Altınyıldız Classics, babalarımızı şımartmak için harika bir fırsat sunuyor. Erkek giyimin öncü markası, havalı yeni sezon ürünlerinde %50 indirim ve çok al az öde kampanyasıyla müşterilerini bekliyor.

Sarayönüne yeni belediye binası mı yapılacak Haberi

Sarayönüne yeni belediye binası mı yapılacak

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü olarak ilçelerine doğalgazın gelmesini istediklerini söyledi. Bir açılışta konuşan ve ilçe halkının doğalgaz isteklerini Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e ileten Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak konuşmasında, "Milletvekilimiz Hüsniye Erdoğan'ın desteğiyle başlattığımız Organize Sanayi Bölgesi Projesi, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteğiyle belli bir aşamaya gelmiştir. Sayın Vekilim ve Sayın Başkanım ilçemize yapılmış, yapımı devam eden ve yapılacak olan projeler için bir yenisini sizlerden talep etmekteyiz. Saym Vekilim ve Saym Başkanım ilçemizin iki km yakınından geçen doğalgaz boru hattından Kadınhanı, Ilgın ve Akşehir faydalandığı halde Sarayönü- Ladik olarak biz faydalanamıyoruz. Yönetim Kurulu üyesi bulunduğunuz Enerya'dan bir karar çıkması halinde ilçemizin bu mağduriyeti giderilmiş ve ilçemizde temiz enerjiye kavuşmuş olacaktır. Sayın Başkanım, ilçe...