20 / 04 / 2024

sarıçam kapalı semt pazarı kiralama

sarıçam kapalı semt pazarı kiralama

Sarıçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, yeni yasa ve yönetmelikler gereği vergi levhası ve seyyar satıcılar odasına kayıtlı olan esnaflara yıllık kiraya verilecek semt pazarında tüm esnafın kayıt altına alınması amaçlanıyor...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ'nin Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 825 adet konut Projesi kapsamında bulunan 356 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir kurası ne zaman?

Reysaş GYO Sarıçam'da 900 bin TL'ye depo yaptırıyor!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Adana İli Sarıçam İlçesi Suluca Mahallesi'nde 900 bin TL'ye depo yaptırıyor. 

Adana Sarıçam'da 12 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana İli Sarıçam İlçesi Suluca Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 12 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Adana Sarıçam kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana’nın Sarıçam İlçesi Buruk Mahallesi’nde hayata geçirdiği konutların kura çekilişi yapıldı.

Reysaş GYO Sarıçam'daki deposunu 6.5 milyon Euro'ya kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana Sarıçam Suluca Mahallesi'nde bulunan 21 bin 356 metrekarelik soğuk hava deposunu 6 milyon 500 bin Euro'ya kiraya verdi. 

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli Projesi kapsamında hak sahibi olan 265 emekli vatandaş için konut belirleme kurası çekilecek. 

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Bolu Çıkınlar Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete giriyor!

Bolu Belediyesi’nin Çıkınlar Mahallesi sakinlerine armağanı olan yeni “Kapalı Semt Pazarı" yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek.

Adana Sarıçam'da imar planına aykırı kararı!

Adana'nın Sarıçam İlçesi'nde imar planına aykırı birçok karar alındı. İmar ve planlara aykırı düzenlemeler sosyal donatı alanlarını ve yeşil alanları azaltıyor.

Sarıçam, Adana'nın cazibe merkezi olacak!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgede gerçekleştirdikleri yatırım, proje ve hizmetlerden bahsetti. Uludağ, Sarıçam'ın Adana'nın cazibe merkezi olacağını söyledi.

Bilal Uludağ: Adana Sarıçam'da hormonlu binalara izin vermeyin!

Adana Sarıçam'da konutlar yükselirken Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam'ın düzenli ve herkesin yaşam merkezi haline gelecek bir ilçe olması için büyük özen gösterdiklerine dikkat çekti.

Adana Sarıçam'da yerinde dönüşüm hız kazandı!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Uludağ, kentsel dönüşüm yerine, yerinde dönüşümün hız kazandığını anlattı.

Sarıçam'da planlamalar uzun vadeli!

Sarıçam Belediyesinden yeni imar yolu çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yeni kurulan ilçe Sarıçam'da yapılan hizmetler günlük değil asırlık planlanıyor.

sarıçam kapalı semt pazarı kiralama Haberi

sarıçam kapalı semt pazarı kiralama


Sarıçam Belediyesi tarafından Yavuz Sultan Selim Mahallesinde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarı, pazarcı esnafına kiraya verilmeye başlandı. 


Sarıçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, yeni yasa ve yönetmelikler gereği vergi levhası ve seyyar satıcılar odasına kayıtlı olan esnaflara yıllık kiraya verilecek semt pazarında tüm esnafın kayıt altına alınması amaçlanıyor. Oda kayıt belgesi, vergi levhası, sabıka kaydı ve nüfus cüzdanı fotokopisi gibi evraklarla Zabıta Müdürlüğü’ne başvuran esnafa bir yıllığına kiraya verilecek olan pazar yeri içinde oto park başta olmak üzere birçok hizmet belediye tarafından sunuluyor. Yaklaşık 96 tezgah yeri bulunan kapalı semt pazarında esnaf başına 12.5 metrekare yer düşüyor. Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, kapalı semt pazarının çok amaçlı kullanılacağını belirterek, kurban bayramında kurban kesim merkezi, toplantı yeri, sokak düğünü, kermes ve...