19 / 04 / 2024

sarıgazi sarıköy konutları

sarıgazi sarıköy konutları

KC Group tarafından Sarıgazi'de yapımına başlanan Sarıköy Konutları, Nisan 2010'da sahiplerini bulacak. Projede fiyatlar 189 bin ile 598 bin YTL arasında değişiyor.

Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak!' 

Yaptığı tahminlerle çok konuşulan ekonomist Tuna Kaya'dan yeni açıklamalar geldi. Kaya, Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak diye belirtti.

GS Store’da Sarı Kırmızı renklere gönül verenler için Eylül fırsatları! Son gün yarın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Kırmızı renklere sevdalı Galatasaray taraftarının tek adresi GS Store’un Eylül ayı kampanyası için yarın son gün. GS Store online mağazasında yer alan 64 ürün yüzde 41’e varan indirimlerle taraftarın ilgisine sunuluyor.

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 3. Etap satışta!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Sarıyer Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy projesinin 3'üncü etabında satışlar başladı. Projede 1+1 konutların fiyatları 1 milyon 205 bin TL'den başlıyor...

Depremde yıkılan Çevrimtaş Köyü'nde yeni konutlar yapılıyor!

Elazığ'da, 24 Ocak'ta, merkez üssü Sivrice olan ve 41 kişinin hayatını kaybettiği 6.8 büyüklüğündeki depremde en büyük hasarı Çevrimtaş köyü aldı. 27 konutun hasar gördüğü ve 2 kişinin yaşamını yitirdiği köyde yaralar sarılırken, yapılacak 26 konutun ilk örnek dairesi tamamlandı.

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

Sarıyer'e 5 milyon dolarlık Gastronomi Köyü kuruluyor!

Gastronomi Turizm Derneği tarafından 5 milyon dolar yatırımla Sarıyer'de Gastronomi Köyü kuruluyor. 

Kars Sarıkamış’taki tarihi av köşkü yıkılıyor!

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki asırlık ahşap av köşkü yıkılıyor. 121 yıl önce yaptırılan köşk her geçen gün ilgisizlik ve bakımsızlıktan dolayı harabe hale döndü.

Balıkesir Sarıkız Meydanı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sarıkız Meydanı'nın inşaatını tamamlıyor.

Uplife Kadıköy Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükselen Uplife Kadıköy Evleri'nde konut fiyatları 526 bin TL'den başlıyor..

TOKİ Gönen Sarıköy başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Gönen Sarıköy projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Uplife Kadıköy Teknik Yapı konut fiyatları!

Uplife Kadıköy Teknik Yapı konut fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Uplife Kadıköy Konutları 1+1'den 3+1'e kadar seçeneklerde tasarlanıyor...

Uplife Kadıköy Konutları ödeme koşulları!

Uplife Kadıköy projesi toplam 650 daire ve 25 mağazadan meydana geliyor. Projede daire fiyatları 525 bin TL'den başlıyor...

sarıgazi sarıköy konutları Haberi

sarıgazi sarıköy konutları

Baraj yolu üzerinde Sarıgazi meydanına 800 metre uzaklıkta inşasına başlanan ve hafriyat aşamasında olan Sarıköy Konutları, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört farklı daire tipinden oluşacak. 1+1'lerin net 46 metrekare büyüklükte olacağı projede, 2+1 daireler 107-124, 3+1 daireler 93-124, 4+1 dairelerin büyüklükleri ise teras hariç 157 metrekare olacak. 2.5 yıl sonra tamamlanacak olan proje, 23 dönüm üzerinde 6'şar katlı 7 bloktan meydana gelecek. Toplam alanın 15 dönümünün trafiğe kapalı yeşil alan olarak projelendirildiği Sarıköy Konutları'nda 351 daire bulunacak. Bir alışveriş ve eğlence merkezinin de olacağı projede, 1+1'ler bu alışveriş merkezinde yer alacak ve bu daireler için rezidans hizmeti verilecek. İki tane 160 metrekarelik yarı olimpik yüzme havuzunun bulunacağı Sarıköy Konutları'ndaki bu havuzların biri açık, diğeri ise açılabilir...