19 / 04 / 2024

Sarıgül Gayrimenkul İnşaat Turizm adres

Sarıgül Gayrimenkul İnşaat Turizm adres

Sarıgül Gayrimenkul İnşaat Turizm Pazarlama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cevdet Sarıgül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Aykosan Sanayi Sitesi Başakşehir'de kuruldu.

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Yalınkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zelal Yalınkılıç Arıcı tarafından kuruldu.

Alkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Alkılıç Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Meltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Alkılıç tarafından kuruldu.

Gül Global İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gül Global İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Gül tarafından kuruldu. 

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Fazlıoğlu ve Necdet Günay ortaklığında kuruldu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Vesta Group Gıda Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Vesta Group Gıda Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt’ta  Yashar Farrokhi tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Durmaz ve  Uğur Tosun tarafından kuruldu.

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Koçal tarafından kuruldu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Gözde Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözde Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniiye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya ve Kıyasettin Katuncu ortaklığında kuruldu.

Sarıgül Gayrimenkul İnşaat Turizm adres Haberi

Sarıgül Gayrimenkul İnşaat Turizm adres

Sarıgül Gayrimenkul İnşaat Turizm Pazarlama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cevdet Sarıgül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


Sarıgül Gayrimenkul İnşaat Turizm Pazarlama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  EMLAK a.    Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek. b.    Bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. c.    Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a.  ...