12 / 03 / 2025

Sarıkamış kış turizmi

Sarıkamış kış turizmi

TÜRKİYE'NİN önemli turizm merkezlerinden biri olan Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi ' nde yapımı tamamlanan ve bu sezon hizmete girecek 4'üncü telesiyejde test çalışmaları başladı.

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

Sarıkamış TOKİ kura sonucu 10.02.2022!

Sarıkamış TOKİ kura sonucu 10.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Sarıkamış TOKİ kura sonucu 10.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi 10 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesindeki konutların kura çekilişi 10 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona erecek.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları başladı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Kars Sarıkamış TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Külünk tarafından kuruldu.

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu  Yılmaz tarafından kuruldu.

TOKİ Sarıkamış 206 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Sarıkamış 206 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Kars Sarıkamış 206 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kars Sarıkamış 206 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kars Sarıkamış'a 206 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kars Sarıkamış projesinin ihalesini 21 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kars Sarıkamış 206 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ, Kars Sarıkamış projesi için düğmeye bastı. TOKİ, Kars Sarıkamış Yeni Mahallesi'nde 206 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Kars Sarıkamış projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Sarıkamış'ta 202 yeni konut inşa edecek.

Sarıkamış kış turizmi Haberi

Sarıkamış kış turizmi

TÜRKİYE'NİN önemli turizm merkezlerinden biri olan Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde yapımı tamamlanan ve bu sezon hizmete girecek 4'üncü telesiyejde test çalışmaları başladı. Yeni telesiyejle oteller bölgesinden 1 ve 2. etap pistlere kayakseverlerin taşınması sağlanacak. Aynca bu alana çocuklar için bir de kızak pisti bölümü yapılacak. Kayak merkezinde incelemelerde bulunan Sankamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yaptığı açıklamada, yapılan yatırımlarla turizm potansiyelini hızla genişletmeyi hedeflediklerini, gerek mekanik, gerekse konaklama tesisleriyle çok iyi bir ivme yakaladıklarını söyledi. Bu sene bahar aylarından itibaren kayak merkezinde çok önemli çalışmalar yapıldığını belirten Toksoy ''Şu anda kayak merkezinde 5 otel yapılıyor, bunlardan iki tanesi bu sezon hizmete girecek." diye konuştu. 


Yeni...