24 / 04 / 2024

Sarıyer 2017 ihale ilanları

Sarıyer 2017 ihale ilanları

İstanbul Sarıyer'de Yeniköy Mahallesi'nde yer alan kargir dükkanlı ahşap ev icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu taşınmaz için ihale bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Sarıyer'de servet değerindeki turizm arazisi 21 yıllığına kiralandı! İstanbul'un en değerlilerinden...

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında yer alan Sarıyer’deki 9 dönümlük araziyi kiralamak için 31 Ağustos 2023 tarihinde ihale düzenledi ve o isme 21 yıllığına kiraya verildi. İşte ayrıntılar...

Sarıyer'de 9.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Maden Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 9 milyon 985 bin 724 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 4 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Sarıyer'de 7.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yenimahalle Mahallesi'nde yer alan bina vasıflı gayrimenkul 7 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 25 Temmuz olarak belirlendi. 

Sarıyer'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Sarıyer'de Yeniköy Mahallesi'nde yer alan kargir dükkanlı ahşap ev icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu taşınmaz için ihale bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Olive Sarıyer Evleri'nde 4+1'ler lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yapıdem Gayrimenkul tarafından Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışlar başladı. Dairelerin, Aralık 2017’de tamamlanması hedefleniyor.

Aşçıoğlu'ndan Merter ve Sarıyer'e yeni proje!

Aşçıoğlu İnşaat 2017'de de yeni projelerine devam ediyor. Selenium Retro 9 ile Ataköy'deki büyümesini devam ettiren Aşçıoğlu, Merter ve Sarıyer'de yeni proje yapacak.

Vadistanbul Park Sarıyer fiyat listesi 2017!

İstanbul Ayazağa'da konumlandırılan Vadistanbul Park Sarıyer projesinde 762 daire, 22 bin metrekare mağaza ve 20 bin metrekare home ofis alanı bulunuyor. İşte Vadistanbul Park Sarıyer fiyat listesi 2017...

İBB'den Sarıyer Tarabya'da 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sarıyer Tarabya'da bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 25 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 5 milyon 580 bin 240 TL olarak belirlendi.

İstanbul Sarıyer'de 3 milyon TL'ye satılık bahçeli ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Zekeriya Köy'deki 580,00 metrekare yüzölçümlü gayrimenkulü satışa çıkardı. Bahçeli Kargir Ev niteliğinde olan konut 3 milyon TL'ye ihale ediliyor.

Panaroma Suites Sarıyer'de metrekaresi 8 bin TL!

Panaroma Suites İstanbul Avrupa yakasının en değerli lokasyonlarından olan Sarıyer'de konumlanıyor. İnşaatına başlanılan projenin Ağustos 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Sarıyer Vadistanbul Park satılık!

Sarıyer Vadistanbul Park satılık daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan proje Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor.

THK'dan Sarıyer'de satılık kargir ev!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, İstanbul Sarıyer'de bulunan 3 katlı bahçeli kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satışı 25 Şubat 2016 Perşembe günü kapalı teklif açık arttırma usulüyle ihale edilecek.

Sarıyer'de 7.1 milyon TL'ye satılık bina ve arsa!

İstanbul Sarıyer İlçesi'nde yer alan bina ve arsa İstanbul 10. İcra Daire tarafından 7 milyon 197 bin TL bedelle açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Sarıyer 2017 ihale ilanları Haberi

Sarıyer 2017 ihale ilanları

İstanbul, Sarıyer İlçesi, Yeniköy Mah. Köybaşı Cad. 316 ada, 7 parsel sayılı 35,02m2 yüzölçümlü "Kargir Dükkanlı Ahşap Ev" nitelikli taşınmazın tamamı.


Özellikleri : İstanbul İli,Sarıyer İlçesi, Yeniköy Mah. Köybaşı Cad. 316 ada, 7 parsel sayılı 35,02m2 yüzölçümlü "Kargir Dükkanlı Ahşap Ev" nitelikli taşınmazın bulunduğu mevkii gelinmiş olup, mevcut çap yardımı ile 1/ 1 000 ölçekli Hali Hazır Haritası üzerindeki durumu tespit edilen parselin, paftanın fiili durum üzerinden araziye uygulanması neticesinde yerine ve dosyada mevcut Harita ( Plan ) Örneği' ne şeklen uyduğu anlaşılmıştır. Satışa konu olan parselin Yeniköy Mahallesinin sahildeki ana caddesi olan 'Köybaşı Caddesi' ile ' İskele Sokağı' köşesinde bulunduğu ve üzerinde de'Zemin kat+2 Normal kat ve tapukaydında da belirtilen' Eski Eser' nitelikli bir binanın bulunduğu, 'Köybaşı Caddesi 67...