28 / 03 / 2024

sarıyer bahçeköy imar durumu

sarıyer bahçeköy imar durumu

İstanbul Sarıyer-Bahçeköy'de mülkiyeti Orman, vakıf, özel, kamu ve 2b arazileri olan toplam 29 milyon 699 bin 426 metrekarelik alanın imar planı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nda görüşülecek...

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sarıyer Belediyesi Zekeriyaköy ve Uskumruköy'de üç arsa satacak!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer'de yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villası için 38 milyon TL istiyor!

Yıllardır Bahçeköy'deki villasını satmak isteyen Ajda Pekkan'a güzel haber geldi. Villaya Dubai'den bir prens talip çıktı. Pekkan bu talip sonrası villasının fiyatını yükseltti.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasına 51.8 milyon TL istiyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Bahçeköy'de satışa çıkardığı villasına zam yaptı. Pekkan, ultra lüks evi için 51 milyon 800 bin TL istiyor.

Sarıyer'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Bahçeköy'de bulunan bahçeli iki kargir binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 623 bin 955 TL olarak belirlendi. 

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasını 46 milyon TL'ye satıyor!

Koronavirüs salgının ardından bahçeli evlere talebin artmasıyla Ajda Pekkan da fırsatı kaçırmadı. Bahçeköy'de bulunan havuzlu villası için pandemiden önce 39 milyon lira isteyen Süperstar, Covid-19 sonrasında 46 milyon TL istiyor.

Sarıyer'in 60 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

İBB tarafından gerçekleştirilen ‘Sarıyer Islah İmar Planları’ Çalıştayı’nda, ilçedeki tapu ve imar sorunları konuşuldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bu çalıştaydan çıkacak sonuçların sadece Sarıyer’i değil, kentin tapu sorunu olan tüm bölgelerini ilgilendireceğine dikkat çekti...

Sarıyer Belediyesi, Doğuş GYO Maslak imar planı davasında temyize gitti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın açtığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin yürütmenin durdurulması ve iptali davasısında Sarıyer Belediyesi temyiz yoluna başvurdu...

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinden imar parası açıklaması!

İstanbul Sarıyer'de  bulunan Basın Yayın Kooperatifi sitesinde, site sakinlerinin imar  barışı için ödedikleri paraların bir kısmının nerede kullanıldığı belirtmemesi üzerine site sakinleri tarafından yönetime uyarı yapılmıştı. Konuya ilişkin kooperatiften açıklama geldi...

Sarıyer İmam Hüseyin Cemevi imar bekliyor!

İstanbul Sarıyer'de bulunan İmam Hüseyin Cemevi, 2013 yılından beri “sosyal kültürel tesis” imarını bile alamadı...

Sarıyer'in yeni imar planları meclisten geçti!

Sarıyer’de yaklaşık 250 bin kişiyi ilgilendiren ve 40 yıldır çözülemeyen tapu sorunu çözülüyor. 13 mahalle için hazırlanan ıslah imar planları Sarıyer Belediye Meclisi’nden geçti.

Ajda Pekkan'ın Bahçeköy’deki villası başına dert oldu!

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, 6 yıldır satmaya çalıştığı Bahçeköy’deki villasını elden çıkarmak için çalışmalara başladı. Süperstar, çareyi 6 emlakçıyla anlaşmakta buldu.

Sarıyer'de tahliye edilen bina sakinleri eşyalarını alabilecek! 

Sarıyer Bahçeköy'de 6 gün önce kolonları patladığı gerekçesiyle boşaltılan bina ile ilgili ön rapor hazırlandı. Bina sakinlerinin eşyalarının aynı anda olmamak şartıyla tahliye edilmesinin risk teşkil etmeyeceği belirtildi.

sarıyer bahçeköy imar durumu Haberi

sarıyer bahçeköy imar durumu


İstanbul Sarıyer'e bağlı Bahçeköy'de toplam 29 milyon 699 bin 426 metrekarelik alanın 1/1000 ölçekli koruma amaçlı uygulama imar planı ve 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı, 11 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul 3 no'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nda görüşme yapılacak.


Orman, vakıf, özel, kamu ve 2b arazileri mülkiyetinde olan parseller 1. ve 3. derece doğal sit alanı içerisinde kalıyor. 28 milyon 550 bin metrekare alan için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, 1 milyon 149 bin 426 metrekare için Sarıyer Belediyesi tarafından başvuruda bulunulmuştu.




Gülcihan...