23 / 04 / 2024

Sarıyer Belediyesi 3.köprü çalışmaları temizlik

Sarıyer Belediyesi 3.köprü çalışmaları temizlik

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında Uskumruköy Mahallesi'nde sürdürülen çalışmalar sırasında hafriyat kamyonlarının yola döktüğü çamurları Sarıyer Belediyesi temizliyor...

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Tarsus'ta 3 köprünün temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında ilçelerde düzenlediği açılış ve temel atma törenlerinin sonuncusunu Tarsus’ta düzenledi. Tarsus'ta 3 köprünün temeli atıldı.

Bursa Kirmasti Çayı'na 3. köprü!

Yatırımda hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kirmasti Çayı'na 3. köprüyü inşa ediyor, köprünün ilçenin çehresini değiştirmesi bekleniyor.

Sarıyer Belediyesi'nin yeni binası yarın açılıyor!

Sarıyer Belediyesi yeni hizmet binası yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açılışa katılacak.

Sarıyer Sadri Alışık Parkı açıldı!

Yeşilçam’a emek veren sanatçıların isimlerini parklarına vermeye devam eden Sarıyer Belediyesi, Ferahevler Mahallesi’nde baştan aşağı yenilediği parka bir başka usta Sadri Alışık adını verdi.

Nihat Özdemir: 3. Köprü bağlantıları için finansmanı beklemedik!

3. Köprü’nün açılmasıyla yaşanan trafik sıkıntısını çözecek Kuzey Marmara Otoyol projesi konsorsiyumunda yer alan Limak’ın Başkanı Nihat Özdemir,“Sıkıntının farkındayız, bir an evvel çözmek için yolun yapımına finansmanı beklemeden başladık. Şu an 1500 kamyon şoförü arıyoruz” dedi.

3. Köprü'nün son videosu!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar son hızla devam ediyor. Sarıyer'in Garipçe Köyü ile Beykoz'un Poyrazköy semti arasında hayata geçirilen 3. Köprü'nün yaz aylarında hizmete açılması planlanıyor.

3.Köprü planı İBB Meclisi'nden geçti!

Sarıyer ve Beykoz bölgesinde yer alan 3. Köprü’nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

3. köprü yollarının imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde kabul edildi!

SARIYER ve Beykoz gerigörünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan 3. Köprü'nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi.

Üçüncü köprü bağlantı yollarının plan değişikliği kabul edildi!

Sarıyer ve Beykoz gerigörünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan 3. Köprü'nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

3. köprü bağlantı yolları imar planı değişikliği kabul edildi!

SARIYER ve Beykoz gerigörünüm ve etkilenme bölgesinde yer alan 3. Köprü’nün bağlantı yolları ile ilgili imar planı değişikliği, İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin iptal kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Sarıyer Belediyesi’nden genç mimarlara destek!

MEF Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Sarıyer Belediyesi’nin katkılarıyla, Ayazağa İlköğretim Okulu öğrencilerinin bahçelerini ikiye ayıran su kanalını geçerek daha geniş bahçeye kavuşmaları için bir köprü tasarladı.

2002 yılında İstinye Koyu'na Sarıyer Belediyesi talip olmuş!

2002 yılında Hazine'ye ait 21 dönümlük İstinye Koyu'na Sarıyer Belediyesi talip olmuş. İngilizler'den 200 milyon dolarlık turistik yatırım yapma sözü alan Sarıyer Belediyesi koyun kendilerine devredilmesini istemiş.

Sarıyer Belediyesi 3.köprü çalışmaları temizlik Haberi

Sarıyer Belediyesi 3.köprü çalışmaları temizlik

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında Uskumruköy Mahallesi'nde sürdürülen çalışmalar sırasında hafriyat kamyonlarının yola döktüğü veya tekerleklerine yapışması sonucu otoyola savrularak trafiği riske atan ve zemin kayganlaşmasına sebebiyet veren çamurlar, Sarıyer Belediyesi ekipleri tarafından temizleniyor. IC İçtaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş ile Astaldi S.P.A Ortaklığı'nın yürüttüğü inşaat çalışmaları sırasında inşaat sahasından döküm sahasına kadar uzanan güzergah boyunca asfaltta oluşan çamurlaşmanın tespitini yapan Sarıyer Belediyesi, gerekli tedbirleri alarak yolun temizliğini sağladı. Bununla birlikte temizleme araçlarını bölgeye sevkeden ve şantiye giriş ve çıkışlarına ışıklı uyarıcı levhalar koyan Sarıyer Belediyesi ekipleri, hafriyat araçlarının tekerleklerinin inşaat sahasından çıkmadan temizletilmesi konusunda da ilgili inşaat firma yetkililerine yazılı tebligatta bulundu. 


Yol güzergahını kullanan araç sürücülerinin olası kaza riskinin ortadan kaldırılması için büyük...