19 / 04 / 2024

Sarıyer Merkez Zekeriyaköy ulaşım

Sarıyer Merkez Zekeriyaköy ulaşım

Merkez Zekeriyaköy Evleri satılık ev fiyatları metrekare bazında 6 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen projede çeşitli sosyal olanaklar sunuluyor.

Merkez Zekeriyaköy'de 509 bin 500 dolara 3+1 bahçe dubleksi!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer Zekeriyaköy'de Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen ve teslimlerinin 2014 yılında gerçekleştirileceği Sarıyer Merkez Zekeriyaköy'de 3+1 bahçe dubleksleri 509 bin 500 dolardan başlıyor...

Merkez Zekeriyaköy satılık!

Ortadoğu Grup projesi Merkez Zekeriyaköy satılık konutlar 2 oda 1 salon çatı dubleksi, 3 oda 1 salon bahçe dubleksi ve tripleks ikiz villa şeklinde müşterilere sunuluyor

Sarıyer Belediyesi Zekeriyaköy ve Uskumruköy'de üç arsa satacak!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer'de yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Sarıyer-Büyükçekmece arasına 100 kilometrelik tünel ağı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Yıldırım, trafik soruna kökten çözüm üretecek projesini açıkladı. Buna göre, Sarıyer ile Büyükçekmece arasında 100 kilometrelik tünel ağı kurulacak.

Sarıyer’in 40 yıllık tapu sorunu mecliste!

Sarıyer’de yaklaşık 250 bin kişiyi ilgilendiren ve 40 yıldır çözülemeyen tapu sorunu İBB Meclisi'nde görüşüldü. 10 mahalle için hazırlanan ıslah imar planları İBB'den geçemedi.

Zekeriyaköy'de 5 katlı binanın istinat duvarı çöktü!

Sarıyer'in Zekeriyaköy Mahallesi'nde 5 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü. Olay soncunda bir ev hasar gördü.

Sarıyer imar çözümü bekliyor!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve ekibi Sarıyer Merkez’de vatandaşlarla buluştu. Başkan Genç, Sarıyer’in yüzde 80’inin imar barışından yararlanamadığını söyledi.

Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy'de lüks projelere odaklandı!

Kişiye özel lüks villa yapımından büyük çaplı taahhüt işlerine, kat karşılığı konut yapımından kooperatif usulü proje üreten Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy Bölgesi’ne odaklandı..

Olive Sarıyer Evleri’nin yüzde 95’i tamamlandı!

Yapıdem Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Olive Sarıyer Evleri, Aralık ayında teslim edilmeye hazırlanıyor.  Projenin yüzde 95’i tamamlandı.

Sarıyer'de 11 milyon TL'ye icradan satılık 9 villa!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy Köyü ve Sarıyer-Merkez Mahallesi'nde yer alan 9 adet villa toplamda 11 milyon 11 bin 656 TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

Sarıyer Bahçeköy'de 29 milyon metrekarenin imar planı komisyonda!

İstanbul Sarıyer-Bahçeköy'de mülkiyeti Orman, vakıf, özel, kamu ve 2b arazileri olan toplam 29 milyon 699 bin 426 metrekarelik alanın imar planı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nda görüşülecek...

Merkez Zekeriyaköy Evleri satış ofisi!

Merkez Zekeriyaköy Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy Evleri'nde metrekare birim fiyatı 6 bin 515 TL'den başlıyor...

Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 10 indirimli fiyatlar!

Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 10 indirimli fiyatlarla satışlar devam ediyor. Yaşamın başladığı Merkez Zekeriyaköy Evleri'nde yüzde 0,99 faizle 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Zekeriyaköy Kasapçayırı'nın imar planı mevzuata aykırı mı?

Sarıyer Belediyesi, Zekeriyaköy’de, imar planında cami alanı olarak ayrılan arazinin karşısına mevzuata aykırı olarak içkili mekan ruhsatı verdi. Bölgede yaşayan vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi.

Merkez Zekeriyaköy'de hemen teslim daireler! Yüzde 15 peşinatla!

Merkez Zekeriyaköy’de yaşamı daha da keyifli hale getirecek pek çok aktivite yer alıyor. Ortadoğu Grup güvencesiyle yükselen projede sınırlı sayıda konutta fırsat devam ediyor.

Sarıyer Merkez Zekeriyaköy ulaşım Haberi

Sarıyer Merkez Zekeriyaköy ulaşım

Ortadağı Grup tarafından hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy Konutları 25 bin 360 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Merkez Zekeriyaköy Evleri satılık konut tipleri 2 oda 1 salon çatı dubleksi, 3 oda 1 salon bahçe dubleksi ve 5 oda 1 salon tripleks ikiz villa şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy bölgesinde inşa edildi. 


Villaların alanları minimum 140 metrekare, maksimum ise 284 metrekare olarak tasarlanan Sarıyer Merkez Zekeriyaköy'de 6 tripleks villa, 50 çatı dubleksi ve 50 bahçe dubleksi olmak üzere 106 adet konut bulunuyor. 


Ortadoğu Merkez Zekariyeköy'de güneşlenme terasları, meyve bahçeleri, özel kapalı çocuk oyun odası, yüzme havuzları, fitness, sauna, çiçek bahçeleri, cafe, bilardo odası, mini golf sahası ve tenis kortu gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Merkez Zekeriyaköy Evleri satılık villa...