28 / 03 / 2024

Olive Sarıyer Evleri’nin yüzde 95’i tamamlandı!

Olive Sarıyer Evleri’nin yüzde 95’i tamamlandı!

Yapıdem Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Olive Sarıyer Evleri, Aralık ayında teslim edilmeye hazırlanıyor.  Projenin yüzde 95’i tamamlandı.



Yapıdem Gayrimenkul tarafından Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen Olive Sarıyer Evleri Aralık ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. 

 

Butik proje konseptinde dizayn edilen Olive Sarıyer Evleri p 5 bloktan oluşuyor. Projedeki 4+1 daireler, her biri 2 bahçe ve 2 çatı dubleksine sahip.

 

Olive Sarıyer Evleri'nde büyüklüğü 220 - 240 metrekare arasında değişen daireler, iş merkezleri ile eğitim ve sağlık kuruluşlarına yakın bir konumda yer alıyor.

 

Hacıosman Metro İstasyonu’na 5 dakika uzaklıkta yer alan, Olive Sarıyer Evleri, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün bağlantı yolu üzerinde yer alıyor. Sarıyer-Çayırbaşı Tüneli’ne 1, Hacıosman Metro İstasyonu’na 5, İstinye Park’a 10, Boğaz’a 5, Atatürk Havalimanı’na 25, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 55 ve 3. Havalimanı’na ise 25 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

 

Olive Sarıyer Evleri’nin girişinde; misafirler, şoförler, araç ve okul servisi bekleyenlerin kullanacağı konforlu bir lounge alanı yer alıyor.  Her daireye en yakın konumdaki 2 araçlık kapalı otoparktan asansörlerle katlara çıkılıyor. Site içi yürüyüş yolları ve havuzun, komşuları rahatsız etmeyecek şekilde konumlandırıldığı sitede, manzaranın keyfine vararak yüzme ve güneşlenme olanağı sunuluyor. Gece ışıklandırmasına sahip bisiklet parkurları, çocuk oyun bölümleri ve çok amaçlı spor sahasıyla sitenin önünde konumlanan park alanı da projeyi farklılaştıran unsurlardan biri olarak öne çıkıyor. 

 

http://olivesariyer.com/


Geri Dön