23 / 04 / 2024

Sarıyer satılık arsa

Sarıyer satılık arsa

İSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, İstinye Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte fiyatı...

Sarıyer'de 25.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Uskumru'da yer alan gayrimenkulü 25 milyon 125 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sarıyer'de 46.2 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer'de bulunan bahçeli kargir ev ve apartman nitelikli taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 46 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. 

Sarıyer Belediyesi'nden 66 milyon 216 bin TL'ye satılık arsa! 

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstanbul Uskumruköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu 2 bin 942 metrekare alana sahip.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

İl Özel İdaresi'nden satılık arsa fırsatı!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez Kültür Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Sarıyer'de icradan 11 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul 10. İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Uskumru Mahallesi'nde bulunan taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 11 milyon TL olarak belirlendi. 

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Sarıyer'de 6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli,Sarıyer İlçesi, Kilyos Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 72 bin 83 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Sarıyer'de 9.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Maden Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 9 milyon 985 bin 724 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 4 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Ayazağa'da 165.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 165 milyon 380 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sarıyer'de 195.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Mirgün Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi üzerinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 195 milyon 487 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Sarıyer satılık arsa Haberi

Sarıyer satılık arsa

İSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, İstinye Mahallesi'nde yer alan arsa satışa sunuldu. 

İSKİ tarafından satışı yapılacak İstinye Mahallesi'nde yer alan arsanın ihalesi 29 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Peki Sarıyer İstinye'de satışa sunulan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar? İşte İstanbul'un göbeğindeki o arsa satışına ilişkin merak edilen tüm detaylar...

İSKİ tarafından satışı yapılacak İstinye Mahallesi'nde yer alan arsanın büyüklüğü 3 bin 394 metrekare olarak açıklandı.

Satışı yapılacak arsanın geçici teminat bedeli 66 bin TL olarak belirlenirken, arsanın fiyatı 2 milyon 200 bin Türk Lirası olarak açıklandı. 

İşte İSKİ tarafından arsa satışına ilişkin verilen o...