18 / 04 / 2024

Sarıyer yaşam merkezi inşaatı

Sarıyer yaşam merkezi inşaatı

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Başakşehir'e V Mall Yaşam Merkezi geliyor!

V Mall Yaşam Merkezi projesi İstanbul’un en gözde ilçeleri arasında yer alan Başakşehir’de Emlak Konut GYO’dan alınan arsa üzerinde hayata geçiriliyor...

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ismiyle ve bütçesi ile dev yatırımları arasında yer alan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Eresin Yaşam Merkezi fiyat listesi!

Eresin yaşam merkezi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor.

Esenyurt Yaşam Merkezi için start verildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seçim kampanyasında müjdelediği projeler arasında yer alan “Esenyurt Yaşam Merkezi” için de  start verdi.

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız Sosyal Yaşam Merkezi ile yapımı tamamlanan Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Kırşehir Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Kırşehir Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde yer alan, Aile Yaşam Merkezi inşaatının yapımında sona yaklaşılıyor.

Osmangazi’ye yeni yaşam merkezi inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi, içerisinde yaşlılar için huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuklar için bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi için çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Kaliteli Yaşam Merkezi'nde inşaat başladı!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya değer katacak 16 vizyon projesi arasında yer alan Kaliteli Yaşam Merkezi’nde hafriyat kazısı başladı.

Kırklareli Malkara Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Kırklareli Malkara Belediyesi tarafından Hacıevhat Mahallesi’nde hayata geçirilecek Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı. Merkezin içinde düğün salonu ile eğitim salonları yer alacak.

Türkan Saylan Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Sarıyer Belediyesi ve Uluslararası Lions 118-T Yönetim Çevresi Federasyonu tarafından hayata geçirilen Türkan Saylan Sosyal Yaşam Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Tekirdağ Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi 5 Mayıs'ta!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Zülfikar Ağa Parkı'nın yer aldığı alana inşa edilecek Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi yapılacak. İhale, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Osmanlı Aile Yaşam Merkezi yer altı otoparkı kiraya verildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi gerçekleşti. Toplantıda “Osmanlı Aile Yaşam Merkezi yer altı otoparkı ve pazar alanı” inşaatının enerji ihtiyacının karşılanması için inşaata ait trafo yerinin, ENERJİSA’ya 1 TL iz bedeli üzerinden 29 yıllığına kiralanması da oy birliğiyle karara bağlandı.

Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Bursa'da Mudanya'nın vizyonunu değiştirecek olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde temeller atılıyor.

Sarıyer yaşam merkezi inşaatı Haberi

Sarıyer yaşam merkezi inşaatı

Sarıyer Belediyesi,ekolojik yaşama ilişkin farklı yaş gruplarının çeşitli eğitimler aldığı, atölyelerin gerçekleştiği ve vatandaşların kendi elleriyle ekim yaptığı sosyal yaşam merkezlerinden bir yenisini Maden Mahallesi’nde açmaya hazırlanıyor. 

Sarıyer Belediyesi'nde yer alan habere göre; daha önce milli basketbolcu Cevahir Sönmez’in adının verildiği bir spor kompleksi olan alanda inşası devam eden ve 14 Mart Tıp Bayramı’nda açılması hedeflenen merkeze geliştirdikleri koronavirüs aşısıyla tüm dünyaya umut olan Özlem Türeci ve Uğur Şahin’in ismi verilecek.

MERKEZDE YOK YOK 

Bünyesinde, haftanın beş günü danışmanlık hizmeti verecek bir psikolog, fizyoterapi ve fizik tedavi ünitesi, diyabeti önleme merkezi, bir eğitim salonu ve kan tahlili, şeker, kolesterol gibi değerlerin ölçülebildiği basit hizmetlerin verileceği bir laboratuvar ile spor salonunun yer alacağı merkezde; nefes terapisinden yogaya, pilatesten zumbaya kadar çeşitli...