19 / 04 / 2024

Şarkıcı Emrah gayrimenkulleri

Şarkıcı Emrah gayrimenkulleri

Ünlü şarkıcı Emrah Erdoğan'ın mülk sahibi olduğu Etiler'deki Casita adlı mekan, içindeki kaçak yapı sebebiyle savcılığa şikayet edildi.

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Şarkıcı Ebru Elver ev kiralarken dolandırıldı! Altı ayılık kirayı peşin ödedi!

Kadıköy Moda'da kiraladığı evin 6 aylık ödemesini peşin yapan şarkıcı Ebru Elver, dolandırıldı. Şarkıcı Elver, kiraladığı daireye gittiğinde kapıyı başkasının açmasıyla şoke oldu.

Ünlü şarkıcı Akon, yeni fütüristik şehir projesini Uganda'da başlatıyor!

Senegal asıllı ünlü şarkıcı Akon, Senegal'den sonra Uganda'da da fütüristik şehir projesini başlatacağını duyurdu.

90’ların ünlü şarkıcısı Akın, müteahhit oldu!

“Rebeka”, “Kız Milleti” ve “Suskun Yüreğim” gibi 90’lardan günümüze hâlâ dinlenen şarkılara imza atan Akın, müteahhitliğe soyundu...

Şarkıcı Emrah'ın dükkanı davalık oldu!

Ünlü şarkıcı Emrah Erdoğan'ın mülk sahibi olduğu Etiler'deki Casita adlı mekan, içindeki kaçak yapı sebebiyle savcılığa şikayet edildi.

Kırgızistan Merkez Bankası halk şarkılarıyla ekonomi öğretecek!

Kırgızistan Merkez Bankası, finansal okuryazarlığı geliştirmek amacıyla ünlü halk şarkıcılarının enflasyon ve faiz oranları hakkında şarkılar söylediği bir kampanya başlattı.

Hepsi grubundan Eren Bakıcı köye yerleşti!

Bir dönemin yıldızları Hepsi grubunun Eren'i Eren Bakıcı, İstanbul'dan kaçak ünlüler kervanına katıldı. Bursa'nın bir köyünde yaşayan şarkıcı, huzurlu yaşamına devam ettiğini söylüyor. 

Emrah'tan eşine 8 milyon TL'lik villa!

Adı cimrilik esprileriyle anılan şarkıcı Emrah 4 sene önce evlendiği eşi Sibel Erdoğan'a Bodrum'da 8 milyon TL değerinde villa hediye etti 

Şarkıcı Akın artık müteahhitlik yapıyor!

1995 yılında Rebeka isimli şarkısıyla birçok kişinin gönlünü fetheden Akın, "Şarkıcılığı bırakalı yıllar oldu, artık müteahhitlik yapıyorum" diye açıklamada bulundu.

Emrah Kapadokya'da otel yatırımı yapacak!

Gayrimenkul yatırımlarıyla sık sık konuşulan şarkıcı Emrah sürpriz bir adım daha attı.Kısa bir süre önce Bomonti'den lüks bir rezidans alan şarkıcı, şimdi de İstanbul dışından yatırım yapmaya karar verdi.

Emrah, Şişli Bomonti'den 3.5 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü şarkıcı Emrah, Şişli Bomonti'den lüks bir daire aldı. Daire için 3.5 milyon TL ödeyen şarkıcı, evinin dekorasyonunu da eşi Sibel Erdoğan'ın zevkine göre yaptırdı.

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan'dan ev açıklaması!

Şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, babasının kendisine ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi.Erdoğan, "Bizzat kendi ağzımla diyorum komik şeyler. Kesinlikle öyle bir şey yok. Görüşmüyoruz ki böyle bir şey yapsın" ifadelerini kullandı.

Emrah oğluna Belçika'dan 600 euro'ya villa aldı!

Çocuğunun geleceğini düşünen Emrah, kesenin ağnını açtı. Ünlü şarkıcı, 1 yaşına giren oğlu Elsaya'ya doğum günü hediyesi olarak Belçika'nın Gent şehrinde 600 euro'ya villa aldı...

Şarkıcı Emrah gayrimenkulleri Haberi

Şarkıcı Emrah gayrimenkulleri

Şarkıcı Emrah Erdoğan'ın mülk sahibi olduğu Etiler'de yer alan Casita adlı mekanda, yapıya aykırı olarak tadilat yapıldığı belirlendi. Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, İstanbul İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü yetkilileri; Etiler Nispetiye Caddesi'ndeki  mekandaki kaçak yapıyla ilgili bir tutanak düzenledi. Belediye ekipleri, izinsiz ve ruhsatsız olan yapının düzeltilmesi için mekanı uyardı. Gerekli düzeltmeler yapılmayınca da durum savcılığa bildirildi.

İZİNSİZ TENTE YAPILMIŞ


Soruşturma kapsamında mülk sahibi Emrah Erdoğan'ın da ifadesi alındı. Ünlü şarkıcı, mülkü 2018 başında Şiba Canpolat'a ait işletmeye kiraya verdiğini söyledi. Emrah, izinsiz yapılan tente sistemi ve alan büyütme işleminin kiracı tarafından yapıldığını beyan edip, kira sözleşmesini de delil olarak sundu. Mekanın işletmecisi hakkında, imar kirliliğine sebep olma suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava...