29 / 03 / 2024

Şarkıcı Emrah'ın dükkanı davalık oldu!

Şarkıcı Emrah'ın dükkanı davalık oldu!

Ünlü şarkıcı Emrah Erdoğan'ın mülk sahibi olduğu Etiler'deki Casita adlı mekan, içindeki kaçak yapı sebebiyle savcılığa şikayet edildi.



Şarkıcı Emrah Erdoğan'ın mülk sahibi olduğu Etiler'de yer alan Casita adlı mekanda, yapıya aykırı olarak tadilat yapıldığı belirlendi. Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre, İstanbul İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü yetkilileri; Etiler Nispetiye Caddesi'ndeki  mekandaki kaçak yapıyla ilgili bir tutanak düzenledi. Belediye ekipleri, izinsiz ve ruhsatsız olan yapının düzeltilmesi için mekanı uyardı. Gerekli düzeltmeler yapılmayınca da durum savcılığa bildirildi.

İZİNSİZ TENTE YAPILMIŞ


Soruşturma kapsamında mülk sahibi Emrah Erdoğan'ın da ifadesi alındı. Ünlü şarkıcı, mülkü 2018 başında Şiba Canpolat'a ait işletmeye kiraya verdiğini söyledi. Emrah, izinsiz yapılan tente sistemi ve alan büyütme işleminin kiracı tarafından yapıldığını beyan edip, kira sözleşmesini de delil olarak sundu. Mekanın işletmecisi hakkında, imar kirliliğine sebep olma suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.


Geri Dön