18 / 04 / 2024

sarp group finans park son durum

sarp group finans park son durum

Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarından Sarp Group kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla ülkemizin kentleşme sürecinde sektöre farklı bir soluk ve bakış açısı getirerek projelerine tüm hızıyla devam ediyor.

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Turan tarafından kuruldu.

Deryano Group İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deryano Group İnşaat Mimarlık Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Sarp Dervişoğlu tarafından kuruldu.

Yeni Sarp İnşaat iflas etti!

İFM kapsamında inşa edilen Sarphan Finans Park projesini üstlenen Yeni Sarp İnşaat-Öz Akar Adi Ortaklığı için mahkeme iflas kararı verdi. İflas kararı verilen şirketin en büyük alacaklısı konumunda ise özel bir banka bulunuyor.

NASA Group'tan Kırıkkale'ye Gold Hotel ve SPA Restoran!

Türkiye'de ve Kıbrıs'ta büyük firmalara finans desteği sağlayan NASA Group, Kırıkkale'de 3 yıldızlı otel açacak. Gold Hotel ve SPA Restoran'ın tanıtımı gerçekleşti.

YDA Group'a Finans Oscarları'ndan 3 ödül!

Uluslararası Bonds & Loans Türkiye Ödülleri'nden YDA Group'a iki birincilik bir ikincilik ödülü geldi. YDA Group, “Yılın En İyi Tahvil İhracı”, “Yılın Proje Finansmanı” ve “Yılın Altyapı Finansmanı” ödüllerini aldı.

Yeni Sarp İnşaat iflas erteleme istedi!

İstanbul Ataşehir’de bulunan Sarphan Finans Park’ı inşa eden Yeni Sarp İnşaat iflas erteleme istedi. 700 milyon lira değerindeki projeye üç kişilik bir kayyum heyeti atandı.

Alaaddin Akar kimdir?

1990 yılında Öz Akar LTD. ŞTİ. ismiyle inşaat sektörlerinde ticaret hayatına başlayan Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar kimdir? İşte Alaaddin Akar ve Sarp Group..

Top Torch Turk Group İnşaat Finans Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Top Torch Turk Group İnşaat Finans Petrol Ticaret Limited Şirketi, Hasan Birol Türker ve Orfan Mashaal ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Bahçelievler'de kuruldu.

YDA Group'a 6 ödül!

Finans dünyasının Oscarları olarak da adlandırılan Bonds & Loans Türkiye Ödülleri’nde YDA Group altı kategoride birden ödül almaya hak kazanarak gecenin yıldızı oldu.

Yalçınlar Group finans modelini oluşturdu!

Doların yükselişi yapı sektöründe alternatif finansman modelleri yaratıyor. Yalçınlar Group, satışa sunduğu villalarda TL ve dolar ile satış seçenekleri dışında,"dolar düşerse dolar, artarsa TL öde" modelini yarattı.

Sarphan Finans Park projesinde teslimler başladı!

Ataşehir'de Sarp Group imzası ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı.

Sarphan Finans Park C Blok'ta teslimler başladı!

Ataşehir'de Sarp Group imzası ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park projesinin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı.

Sarphan Finans Park ofisleri teslime hazır!

Ataşehir’de Sarp Group imzası, Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park projesinin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı. C Blok’ta, değişik büyüklüklerde 16 dükkân bulunuyor.

sarp group finans park son durum Haberi

sarp group finans park son durum


Sarp Group'un TOKİ iştirakleri Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa ettiği İstanbul’un en önemli değerlerinden olan  Sarphan Finans Park, son teknolojiyle donatılmış imkanları ve yüksek kalite anlayışı ile ideal bir yaşam alanı ve mükemmel bir yatırım fırsatı sunmaya devam ediyor. Modern mimarisi ile 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Kategorisi’nde ‘’Avrupa’nın En Prestijli Projesi’’, 2011 Aralık ayında ise Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri Karma Kullanım Mimarisi finalinde “Dünyanın Bir Numaralı Gayrimenkul Projesi” ödülü sahibi olan projenin sahibi Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Alaaddin Akar, geleceğe miras bırakacak bir projeyi yürütmenin sorumluluğu ve mutluluğu  ile hareket ettiklerini ifade ediyor.


Yapılaşmanın Gelecek Nesiller Üzerindeki Etkisi


Bu ödüllü projenin, sektördeki 23 yıllık geçmişlerinin ve tecrübeli kadrolarının yüksek bilinç ve azimleriyle ve...