23 / 04 / 2024

sarp group yeni projeleri

sarp group yeni projeleri

İnşaat sektöründeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sarp Group, 2014 - 2015 arasında 500 milyon TL'lik yatırımla sektördeki faaliyetlerine devam edecek...

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu!

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu.  Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group yeni genel müdürünü seçti.

Royal Garden ile mutluluk Kartal’da yeniden tanımlanıyor!

Hayatınıza anlam katacak bazı detaylar vardır. Royal Group, yeni projesi ve hayatınızı özel kılacak detaylarıyla size çok ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor…

Silva Balat projesi 2017 sonunda tamamlanacak!

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group, yeni iki projesinden ilki olan 'Silva Balat' projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri'nin yanında başlattı.

Nivo Ataköy'de metrekare fiyatı 8 bin TL'den başlıyor!

Cathay Group, yeni gayrimenkul projesi Nivo Ataköy’ü hayata geçiriyor. 175 milyon dolarlık karma projede Cathay Group’un ortağı olan Liderlik Development şirketinin sahibi ve yöneticileri Suriye asıllı Dubaili iş adamları..

Akgüler Group yeni binasında çalışmalarda devam edecek!

Körfez’in genç işadamlarından olan Fahri Güler, yeni adresine taşındı ve ilçe halkına, işyerlerine hizmete devam ettiklerini duyurdu.

Cosentino Group yeni serisiyle devrim yaratacak!

Yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Group, mimarlık ve tasarım dünyasına sunduğu Dekton® serisiyle iç ve dış yüzey kaplama alanında devrim yaratıyor.

Velis Evo: Sıcak su konforunun yeni adı!

Ariston Thermo Group, yeni termosifonu VELIS EVO ile banyo saatlerini unutulmaz keyif anlarına dönüştürüyor. Yüksek performansı ve teknolojik özellikleriyle VELIS EVO, konfor kavramına yeni bir boyut getiriyor.

Alaaddin Akar kimdir?

1990 yılında Öz Akar LTD. ŞTİ. ismiyle inşaat sektörlerinde ticaret hayatına başlayan Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar kimdir? İşte Alaaddin Akar ve Sarp Group..

Alpiş Group Kuveyt'ten yeni anlaşmalarla döndü!

Örnek konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kuveyt'te düzenlenen 'Cityscape Kuwait Fuarı'ndan yeni anlaşmalarla döndü...

Royal Garden Kartal'da Aralık 2017'de teslim daireler!

Royal Group, yeni projesi Royal Garden Kartal Residence’ı İstanbul’un Anadolu yakasının yıldızı Kartal'da hayata geçiriyor. Proje, iki blokta 374 daireden oluşuyor.

Royal Garden Kartal Residence’ta teslimler 2017'de!

Royal Group, yeni projesi Royal Garden Kartal Residence’ı İstanbul’un Anadolu yakasının yıldızı Kartal'da hayata geçiriyor. Proje, iki blokta 374 daireden oluşuyor.

Lider Group yeni projesini görücüye çıkarıyor!

2007 yılından bu yana emlak ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Lider Group, hem 2016 hedeflerini ve yeni projelerini paylaşmak için basınla bir araya geliyor.

Royal Group Kartal'da yeni kentsel dönüşüm projesine başlıyor!

Royal Group, Sky Blue İstanbul ve Royal Garden Kartal Residence’dan sonra yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Bu konuda hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı.

sarp group yeni projeleri Haberi

sarp group yeni projeleri



1990 yılından bugüne dek bir çok başarılı projeyi hayata geçiren Sarp Group, son dönemde Ataşehir'de hayata geçirdiği Sarphan Finans Park projesiyle dikkatleri üzerine çekmişti. İnşaat sektöründeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sarp Group, 2014 - 2015 arasında 500 milyon TL'lik yatırımla sektördeki faaliyetlerine devam edecek. 


Sarphan Finans Park projesinin yanı sıra Diyarbakır, Eskişehir ve Samsun'da da devam eden projeleri olduğunu belirten Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Vekalet Kaba; "Yaklaşık 200 bin m2 inşaat alanının 150 bin m2'si tamamlandı. 2013 yılı sonunda projenin kaba inşaatının bitirilmesi ve ince işçiliğin %50'sinin tamamlanması planlanmakta. 2014 yaz sonunda proje bitirilerek yatırımcılarına teslim etmek hedeflerimiz arasında. Projenin %85'i satılmış durumda. 

Kısacası proje yatırımcılara, farklı yaşam ve iş alanları arayanlara, prestij isteyenlere hitap ediyor ve bu sebeple...