25 / 04 / 2024

satılık arsa arnavutköy

satılık arsa arnavutköy

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul'un en değerli bölgelerinde yer alan 30 arsasını toplam 1 milyar 81 milyon 537 bin 999 TL'ye satışa çıkardı...

Arnavutköy'de satılık arsa 8 milyon liraya!

İstanbul Arnavutköy'de bulunan arsanın toplam bedeli 8 milyon 350 bin lira olarak belirlendi. Arsanın satışı 20 Haziran 2013 tarihinde yapılacak...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Konutta rekor üstüne rekor! Satılık ev fiyatları yüzde 172, kiralar yüzde 152 arttı! İstanbul yine zirvede!

Satılık ve kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom tarafından Türkiye'deki konut fiyat artışları ve konut fiyatları değerlendirildi. Bu kapsamda satılık ev fiyatlarının yüzde 172, kiraların yüzde 152 arttığı belirlendi...

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı!

Osman Gazi Köprüsü sonrası İstanbul’a ulaşımı kolaylaşan Kocaeli'de son satılık konut fiyatları yüzde 23.12 arttı...

Satılık dairelerin fiyatları yüzde 29 arttı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Türkiye’de gerek satılıkta gerekse kiralıkta konut fiyatları artmaya devam ediyor. Son bir yılda satılık dairelerin fiyatları ortalama yüzde 29 artarken kira artışlarının ortalaması yüzde 17 seviyesinde oldu" şeklinde konuştu.

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Arnavutköy'de 31.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy'de bulunan arsayı 31 milyon 246 bin 450 TL'ye satıyor. İhale 5 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

İzmir Menderes'te 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir İli, Menderes İlçesi, Bulgurca-Büyükovacık mahallesinde yer alan arsa 5 milyon 100 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsanın ihalesi 21 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 10.00 ‘da yapılacak.

Arnavutköy'de 4.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Dursunköy Mahallesi, Karyatağı Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 921 bin 448 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

satılık arsa arnavutköy Haberi

satılık arsa arnavutköy

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) portföyünde yer alan arsaları ve ticari üniteleri satışa çıkardı. Şirket 3 ildeki toplam 38 arsasını ve 15 projedeki toplam 144 ticari birimi satıyor. 

Gayrimenkul sektörüne yön veren şirket İstanbul'da bulunan dev arsaları da satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar arasında, daha önce ihale yöntemiyle satışa çıkarılmış ancak bir takım nedenlerle ihalesi iptal edilmiş ve satılamamış arsalar da bulunuyor.

Satışa çıkarılan arsalar Kartal, Maltepe, Sarıyer, Bakırköy ve Başakşehir'de yer alıyor. Arsa fiyatları 520 bin TL'den başlıyor ve 542 milyon 800 bin TL'y kadar çıkıyor. 30 arsanın toplam satış bedeli ise 1 milyar 81 milyon 537 bin 999 TL.

1- İstanbul, Kartal, Çavuşoğlu'nda 676 ada 108 parselde yer alan 7 bin 583,32 metrekarelik arsa 24 milyon 290 bin TL  bedelle...