24 / 04 / 2024

satılık arsalar ne kadar

satılık arsalar ne kadar

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 16 Mayıs Pazartesi günü başlayacak ihale sürecinde ilçelerde 21 taşınmazı açık ihale usulü satışa çıkartacak. Satıştan, en az 10 milyon 804 bin 500 TL gelir hedefleniyor.

Antalya'da 4.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manavgat ve Serik İlçesi'nde yer alan 2 arsayı satışa çıkardı. İhale edilecek gayrimenkullerin satış bedeli 4 milyon 577 bin 500 TL olarak belirlendi.

Çatalca'da 4.9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Çatalca Sulh Mahkemesi, İstanbul Çatlaca'da yer alan 3 gayrimenkulü satıyor. 6 Haziran'da ihaleye çıkacak arsalar satış bedeli 4 milyon 962 bin 500 TL olarak belirlendi.

Bağcılar'da icradan 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bakırköy Sulh Mahkemesi, İstanbul İli Bağcılar İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış beledi 5 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Bitlis Beşminare'de 2.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Bitlis Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bitlis İli Beşminare İlçesi'nde yer alan taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 161 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Menderes'te 2.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Menderes Belediye Başkanlığı İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan arsa ve muhdesat satışa çıkaracaktır. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 2 milyon 919 bin TL olarak belirlendi.

Mersin'de 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin 2. Sulh Mahkemesi, Mersin İli Yenişehir İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 3 milyon 528 bin TL olarak belirlendi.

Hatay'da icradan 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Hatay 1. Satış Memurluğu, Hatay İli Antakya İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 3 milyon 874 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Orhangazi'de 5.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Orhangazi belediye Başkanlığı, Bursa ili Orhangazi İlçesi'nde yer alan arsayı 2 satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 5 milyon 534 bin TL olarak belirlendi.

Mersin Toroslar'da 8.1 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Mersin Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin İli Toroslar İlçesi'nde yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 8 milyon 115 bin TL olarak belirlendi.

Arnavutköy'de icradan 5.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 3.İcra Dairesi, İstanbu İli Arnavutköy İlçesi'ndeki üzerinde fabrika binası bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 5 milyon 403 bin TL olarak belirlendi.

Samsun İlkadım'da 2.4 milyon TL'ye satılık arsa!

İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Konya'da 133.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu ve Karatay'da yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazlar 133 milyon 650 bin TL'ye ihale edilecek.

Konya Selçuklu'da 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Erzurum Palandöken'de 21.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Erzurum İli, Palandöken İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 21 milyon 791 bin TL olarak belirlendi.

 Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Güzel bir davetin ardından dağ gibi biriken bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın. Bütün korkunuza sebep olan bulaşıkları Regal'e bırakın ve kafanızdan bulaşık derdini atın. Peki Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Nisan 2023 fiyat listesi

Sessziliği ve bulaşıklarınızı tertemiz yapan bir fiyatperformans ürünü olan Regal Bulaşık Makinesi, En çok aratılanlar arasında. Fiyatı ile de ön plana çıkan makinenin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki Regal Bulaşık Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Bulaşık Makinesi, Bütün kirli bulaşıklarınızı 50 dk'dan daha az vakitte yıkayan Vestel Çamaşır makinesi bulaşıklarınızı temizlerken ömrünü de uzatıyor. Peki  Vestel Bulaşık Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Grundig bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig bulaşık makinesi, bulaşıklarınızı en çok sayıda almayı amaçlayıp ona göre dizayn edilen Grundig bulaşık makinesi, Tek seferde en çok kirliyi almayı  amaçlayarak dizayn edilmiştir. Grundig bulaşık makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch, dünya çapında bilinen bir ev aletleri ve elektronik ekipman üreticisidir. Bosch bulaşık makinesi, yüksek kaliteli bir bulaşık yıkama deneyimi sunan üstün özellikleri ile öne çıkmaktadır. Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

 Bosch Bulaşık Makinesi özellikleri ve yapısı itibari ile evlerin ve hanımların vazgeçilmezi oluyor. Çalışma verimi Şubat ayı için fiyat araştırmasına neden oldu.  Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

Beko Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler için Beko Bulaşık Makinesi,hijyenmax özelliği,ayarlanabilir sepeti sahip olduğu 6 yıkama programı ile öne çıkıyor. Peki Beko BM 6047 Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor,özellikleri ne? İşte detaylar..

Arçelik K 3400 Telve Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?10 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi Misafirlerinize yada ailenize unutamayacağı anlar mı yaşatmak istiyorsunuz? Arçelik ihtiyaçalrınıza cevap veriyor.  Peki Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik K-3190P Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  Yüksek performansıyla misafirlerinize lezzetli anlar yaşatacağınız kahve makinsei için fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için. Peki Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel BM 4202 Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel bulaşık makineleri ekonominin şu cep yaktığı dönemde uygun fiyata buzdolabı avantajları araştırılıyor.  Peki Vestel BM 4202 Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Regal Bm 210 2 Programlı Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat liste

 Avantajlı Fiyatları ile Regal bulaşık makineleri evlerinizin olmazsa olmazıdır.  Peki Regal Bm 210 2 Programlı Bulaşık Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Grundig, Türk halkı nezdinde kadim bir geçmişe sahip. Büyklerimizin evinde de gördüğümüz markanın bulaşıl makinesi için fiyat araştırması yapanlar haberimizi inceleyebilir. Peki Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi merakla araştırılıyor. Sinpaş Kızılbük, Marmaris'te yükseliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

satılık arsalar ne kadar Haberi

satılık arsalar ne kadar

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 16 Mayıs Pazartesi günü başlayacak ihale sürecinde ilçelerde 21 taşınmazı açık ihale usulü satışa çıkartacak. Ağırlığı Manavgat ve Serik'teki arazilerinin oluşturduğu satıştan, en az 10 milyon 804 bin 500 TL gelir hedefleniyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, önemli bir bölümü Manavgat ve Serik'te mülkiyetindeki taşınmazların satışı için ihaleye çıktı. 16 Mayıs'ta başlayacak ve 10 gün içinde 3 ihalenin gerçekleşeceği süreçte Büyükşehir, mülkiyetindeki 21 taşınmazı satmayı hedefliyor. Büyükşehir'in taşınmaz satışından elde etmeyi hedeflediği gelir ise en az 10 milyon 804 bin 500 bin TL olarak belirlendi. 16 Mayıs'ta yapılacak ilk ihalede 17 taşınmaz satılığa çıkartılacak, Encümen Toplantı Salonu''nda saat 13.00'te başlayacak ihaleler 17.00'ye kadar devam edecek. Pazartesi günü açık ihale usulü yapılacak satışlarda en az 5 milyon 177 bin...