28 / 03 / 2024

satılık arsalar yalova

satılık arsalar yalova

Yalova İli Altınova İlçesi' nde yer alan arsanın toplam bedeli 2 milyon 948 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Yalova 2.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Yalova'da satılık arsa 2 milyon 948 bin TL!

Yalova İli Altınova ilçesinde yer alan arsanın toplam bedeli 2 milyon 948 bin lira olarak belirlendi. Arsanın satışı açık artırma usulüyle 25 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Ereğli Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Ereğli Belediyesi tarafından 3 mahalledeki 5 arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsaların ihalesi 12 Aralık'ta gerçekleşecek..

Emlak Konut'un satılık arsaları!

Emlak Konut'un satılık arsaları Ankara, İstanbul ve Kastamonu'da yer alıyor. Arsaların toplam satış bedeli ise 5 milyon 390 bin TL.

Erzurum'da 50.6 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde yer alan toplam 7 arsa satılıyor. Arsaların ihalesi 12 Eylül'de yapılacak...

Gaziantep'te 63.1 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, 15 Temmuz Mahallesi'nde yer alan 9 arsa satılıyor. Arsalar için ihale, 31 Mayıs ve 1 Haziran tarihlerinde yapılacak..

Ankara Büyükşehir'den Çankaya'da 93.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Çankaya Dikmen'deki 2 arsa ihale usulü ile satılıyor. Arsalar için ihale 25 Mayıs'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'ta 30.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Onikişubat ilçesindeki 3 arsa satılıyor. Arsaların ihalesi 23 Mayıs'ta gerçekleşecek..

TOKİ Yalova Armutlu Evleri satılık!

TOKİ Yalova Armutlu Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Yalova'da satılık ev ilanları Arapça!

Yabancılara konut satışını düzenleyen yasanın ardından özellikle Arap kökenli vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yalova'da bolca Arapça satılık kiralık ilanları görmek hiç de şaşırtıcı değil.

İstanbul Boğazı'nda 80 bin TL'ye satılık arsa!

Boğaziçi manzaları arsalar, 1978 yılında 80 bin liradan satılıyormuş... İstanbul Boğazı'nda satılık arsalara yarısı peşin, kalanı 24 vadeli ödeme ile sahip olunabiliyormuş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'ndan satılık arsalar!

Kartal ve Kadıköy Emlak Müdürlüğü'nden satılık gayrimenkullerin ihaleleri 26/11/2014 ve 27/11/2014 tarihleri arasında açık teklif usulü satışa ve kiraya sunulacak.Şartname www.ist-def.gov.tr adresinden ulaşılabilinir.

Antalya'da 3 adet satılık arsa: 10 milyon 580 bin TL!

Antalya İli Serik ilçesinde yer alan 3 adet satılık arsanın toplam bedeli 10 milyon 580 bin lira olarak belirlendi. Arsaların satışı açık artırma usulüyle 11 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek...

İstanbul'da 4 adet satılık arsa 1 milyon 395 bin TL!

İstanbul'un Çatalca ilçesinde yer alan 4 adet satılık arsanın toplam bedeli 1 milyon 395 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı açık artırma usulüyle 6 Eylül 2013 tarihinde gerçekleşecek...

satılık arsalar yalova Haberi

satılık arsalar yalova

Yalova İli Altınova İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 2 milyon 948 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı açık arttırma usulüyle 18 Aralık 2014 günü saat 14:00'deYalova 2.İcra Dairesi tarafından yapılacak.


İlanın detayları için