24 / 04 / 2024

satılık daire maltepe

satılık daire maltepe

Denize kıyısı olan bir İstanbul ilçesi olan Maltepe'de ikinci el satılık veya kiralık daire arayanlar için bölgenin fiyat analizini çıkardık. Maltepe satılık ev fiyatları için haberimize bakın...

Maltepe Mesa Cadde satılık daire!

Toplam 253 daireden oluşan Mesa Cadde Konutları deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor.  Maltepe Mesa Cadde satılık daire fiyatları 555 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Gökada satılık daire!

Eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim Maltepe Gökada Evleri 273 konuttan meydana geliyor. İşte Maltepe Gökada satılık daire tipleri...

Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları!

Toplam 999 daireden meydana gelen Maltepe Nuvo Dragos projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Maltepe Nuvo Dragos satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı Maltepe satılık daire!

300 konut ve 5 ticari birimden oluşan Sur Yapı Maltepe projesinde daire satışları başladı. İşte, Sur Yapı Maltepe satılık daire seçenekleri...

Sahilada Maltepe satılık daire fiyatları!

Sahilada Maltepe satılık daire fiyatları 452 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kapıcıoğlu İnşaat projesi Sahilada Maltepe'de lansman fiyatları için son gün 29 Şubat...

Maltepe Sahilada satılık daire!

Maltepe Sahilada satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve loft olarak tasarlandı. Kapıcıoğlu İnşaat imzasıyla yükselen projede kişiye özel ödeme planı uygulanıyor.

Dap Adam Kule Residence satılık daire fiyatları!

DAP yapı tarafından İstanbul Maltepe'de yükselen Dap Adam Kule Residence'da 254 rezidans ve 88 home ofis bulunuyor. Dap Adam Kule Residence satılık daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor.

Dragos Adam Kule satılık daire fiyatları!

Dragos Adam Kule satılık daire fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Maltepe Adam Kule projesinde lansmana özel indirimler devam ediyor.

Maltepe Ritim İstanbul'da satılık daire fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul projesinde 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Maltepe Ritim İstanbul'da satılık daire fiyatları 315 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Adam Kule satılık daire fiyatları!

Maltepe Adam Kule satılık daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Ödemeleri 48 ay vade farksız taksit imkanı ile yapılabilen proje 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Adam Kule Dap Yapı satılık daire!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde hayata geçirilen projede daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adam Kule Dap Yapı satılık daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildi.

Ritim İstanbul Dumankaya satılık daire!

Toplam 863 rezidans dairenin yer aldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Ritim İstanbul Dumankaya satılık daire tipleri 1+1'den 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Maltepe Ritim İstanbul satılık daire!

Toplam 863 rezidansın yer aldığı proje Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Maltepe Ritim İstanbul satılık daire tipleri 1+1' den 5+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

satılık daire maltepe Haberi

satılık daire maltepe


Batısında Kadıköy, kuzeyinde Ümraniye ve Kartal, doğusunda Kartal ve güneyinde Marmara Denizi ile komşu olan Maltepe, son dönemlerin gözde lokasyonları arasında yer alıyor. Bir Anadolu Yakası ilçesi olan Maltepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları da yoğun bir şekilde devam ediyor. 


Denize kıyısı olan Maltepe'de nüfus ise yıllara göre artışlar gördü. Örneğin, 2009 yılında bölge nüfusu 427 bin iken, bu rakam 2010'da 438 bine ve 2011'de 452 bine ulaştı. Maltepe'nin güncel nüfusu ise 500 bin sınırında. 


Maltepe satılık daire fiyatları 




Maltepe'de ikinci el satılık veya kiralık daire arayanlar için 29 Nisan 2013 itibariyle bölgedeki fiyatlanmanın dağılımı yukarıdaki gibi. 


İstanbul'un gelişen bölgelerinden biri olan Maltepe'de satılık...