28 / 03 / 2024

satılık daireler kartal

satılık daireler kartal

Gayrimenkul yatırımlarının adresi olan Kartal'da yaşamın başladığı projelerdeki konut fiyatlarını ve ayrıntılarını sizler için araştırdık. İşte Kartal satılık ev fiyatları...

İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ucuz daire arayanlar için "İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017" başlıklı haberimizde konut projelerini inceledik. Avrupa Yakası'nda daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler!

Başvuru döneminin başladığı Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler!

Avcılar Bizim Evler 6 satılık daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor.

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler!

Kayseri Mimarsinan TOKİ satılık daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kura satışlarının 6 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.

Kartal Teras Kule Dap Yapı satılık!

Kartal Teras Kule Dap Yapı satılık daireler 16 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. Yakın zamanda satışa çıkacak proje E-5 otoyolu üzerinde bulunuyor.

DKY İnşaat DKY On satılık daireler!

DKY İnşaat DKY On satılık daireler 1,5+1 ve 2,5+1 şeklinde tasarlandı. İstanbul Kağıthane'de yükselen projede kredi ödemelerine teslimden sonra başlanıyor.

Yakacık Hill Kartal satılık daireler!

Yakacık Hill Kartal satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ara kat dubleks şeklinde tasarlandı. Firma bünyesinde 36 ay vade uygulanan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler!

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler 2016 yılı Kasım ayında teslim edilecek. 32 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 60 ay 0 faiz avantajı devam ediyor.

Çatalca Kiptaş satılık daireler!

Çatalca Kiptaş satılık daireler 24 ay sonra teslim edilecek. 20 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede banka kredisiyle veya Kiptaş bünyesinde vade fırsatı sağlanıyor.

Şanlıurfa Akabe TOKİ satılık daireler!

Şanlıurfa Akabe TOKİ satılık daireler 2+1 olarak dizayn edildi. Fiyatların yaklaşık 88 bin TL'den başladığı projede 304 adet konut için kura çekilişi 9 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Cordella Kartal satılık!

Konum bilgisine göre Kartal İDO İskelesi'ne 4 dakika uzaklıkta yer alan projede yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor. Cordella Kartal satılık daireler metrekare birim bazında 3 bin 600 TL'den başlıyor.

Kartal Helis More satılık!

Toplam 231 tane daire, 52 tane ofis ve 6 tane mağazanın bulunduğu proje toplam 49 bin metrekare inşaat alanına yayılıyor. Kartal Helis More satılık daireler Kadıköy-Kartal metrosuna uzaklıkta bulunuyor.

satılık daireler kartal Haberi

satılık daireler kartal


Son yıllarda gayrimenkul sektörünün yaptığı  yatırımlarla dikkatleri üstüne çeken Kartal, Marmara Denizi'ne kıyısı olan bir Anadolu Yakası ilçesi. 48 bin metrekarelik yüzölüçümüne sahip olan Kartal, batıda Maltepe, kuzeyde Sancaktepe, kuzeydoğuda Sultanbeyli ve doğuda Pendik ilçeleri komşu. 


Günümüzde inşaat sektörü yatırımcılarının gözdesi olan Kartal, tarihinde pek çok sıçrama yaşadı. Bunlardan biri, 1947 yılında endüstri bölgesi olarak ilan edilmesi. Bu tarihi takiben gelişimini hızla artıran Kartal, 1973'te Haydarpaşa – Gebze tren hattının faaliyete geçmesiyle de daha çok gelişti. 

Bölgedeki tüm bu ilerlemeler yıllar içinde nüfusunda artmasına neden oldu. Nitekim 2000 yılında 407 bin olan bölge nüfusu, 2010'da 432 binlere, 2011'de ise 440 binlere kadar yükseldi. 


Kartal'da ulaşım

Kartal'a ulaşım açısından erişebilirliği kolaylaştıran en büyük atılımlardan biri şüphesiz 2012 yılında hizmete açılan Kadıköy – Kartal metro...