16 / 04 / 2024

Satılmış Yapı Malzemeleri İnşaat iletişim

Satılmış Yapı Malzemeleri İnşaat iletişim

Satılmış Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Kağıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Satılmış Geredeli tarafından kuruldu.

Orpek Yapı Malzemeleri Ve Kimyasalları Satış Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Orpek Yapı Malzemeleri Ve Kimyasalları Satış Pazarlama Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Pekmezci tarafından kuruldu.

Yapı Malzemeleri Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Yapı Malzemeleri Yönetmeliği kapsamında uygulanacak uyumlaştırılmış teknik şartnamalerin duyurulmasına ilişkin tebliğ bugünkü 31824 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Türk yapı malzemeleri sektöründen ilk 9 ayda 23 milyar dolarlık ihracat!

Türkiye’nin en fazla cari fazla veren sektörlerinden biri olan ve 219 ülkeye ürün satışı gerçekleştiren yapı malzemeleri sektörü ihracatta yükselişini sürdürüyor. Sektörün ihracat rakamı Ocak-Eylül döneminde, 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 50 oranında arttı ve 23 milyar dolar oldu. 

Satılmış Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Kağıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satılmış Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Kağıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Satılmış Geredeli tarafından kuruldu.

ABD'de yapı malzemeleri satışları yüzde 1,3 düştü!

ABD’de perakende satışlar, şubatta aylık yüzde 0,5 azaldı. Aynı dönemde yapı malzemeleri mağazalarındaki satışlar yüzde 1,3 düştü.

Satıcılar İnşaat Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satıcılar İnşaat Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Kovan tarafından kuruldu.

Lavinya İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavinya İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketii bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Satılmış Topsakal tarafından kuruldu.

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara yöneldi!

İDDMİB Başkanı Mertöz, “Türk yapı malzemeleri sektörünün ihracat pazarlarını artırması için sadece ihracat gerçekleştirdiğimiz ülkelerdeki Türk müteahhitlerine değil, o ülkelerdeki yerel firmalara da satış yapmalıyız” şeklinde konuştu.

Satılmış Gebeş'ten Çaydeğirmeni'ne TOKİ müjdesi!

Zonguldak'ın Çaydeğirmeni beldesinde emekliler için 324 dairenin ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak. Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, ilçedeki emeklilere toplu konut projesini müjdeledi.

2004 yılında Tahsin Bey Yalısı 22.2 trilyon liraya satılmış!

2004 yılında Erol Aksoy'dan TMSF'ye geçen Tahsin Bey Yalısı, yapılan açık artırma ile 22.2 trilyon liraya Haluk Dinçer'e satılmış. Sarıyer'de 6 bin 355 metrekarelik alana kurulu yalı, 157 bin adet altın parasına satılmış.

Yıldızel Satış Pazarlama Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızel Satış Pazarlama Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Ömer Tolga Yıldız tarafından 100 bin TL sermaye 3 Haziran' da ile Kartal Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Öz Ay İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ay İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Özdemir, Satılmış Aydın tarafından 140 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta kuruldu.

1950 yılında Maçka'da Vakıflar'a ait arsa Ömer İnönü'ye satılmış!

Maçka'nın Taşlık denilen mevkinde Vakıflar'a ait bir arsa 2. Cumhurbaşkanı Mustafa İsmet İnönü'nün büyük oğlu Ömer İnönü'ye satılmış ve Meclis'e arsanın satılması hakkında teklif verilmiş. Satılan arsada yapılan villa da haberde yer almakta...

Satılmış Yapı Malzemeleri İnşaat iletişim Haberi

Satılmış Yapı Malzemeleri İnşaat iletişim


Satılmış Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Kağıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Satılmış Geredeli tarafından kuruldu.

Satılmış Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Kağıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
YAPI MALZEMELERİ a. Her türlü kaba inşaat malzemeleri,ince inşaat malzemeleri,hırdavat,sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. b.Konusunda her türlü dekorasyon malzemeleri ile mobilya,ağaç doğramada kullanılan aksesuarlarının imalı,alımı,satımı ve ihracatını ve ithalatını yapmak. c.Konusu her türlü inşaat malzemesi yapımında kullanılan inşaat demiri, çimento, çivi, kireç, kum, tuğla,seramik,yer döşemeleri,fayans,hırdavat,boya, sıhhi tesisat, kalorifer, asansör malzemeleri, inşaat malzemeleri alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. d.Konusunda her türlü inşaat ve yol makineleri bayındırlık işlerinde kullanılan makineler,dozer,loder,ekskavatör,römorkler,traktörler,jenare törler, komperesörler, sondaj makineleri ve delme tabancaları ve iş makineleri...