19 / 04 / 2024

satınalma yönetmeni iş ilanı

satınalma yönetmeni iş ilanı

İnşaat ve otomotiv sektörünün 50 yıllık saygın ismi İnanlar hem lider hem takım oyuncusu olacak yol arkadaşları arıyor. İşte aranan personel tanımları:

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Yatırımcılar gayrimenkulden ayrılıyor! Döviz ve altındaki artış beklentisi ev sahiplerini satışa yönlendirdi!

Yatırımcı son 2 senedir park ettiği gayrimenkul pazarından çıkmaya başladı. KKM’de faiz sınırının kalkması, döviz ve altının yükseleceği beklentisi de konut sahiplerini satışa yönlendiriyor. Peki fiyatlar düşer mi?

Has Evler 2. Etap yıl içinde satışta! Yeni proje!  

Günkon İnşaat imzasıyla İzmir Çiğli'de yükselen Has Evler projesinin ilk etabında satışlar devam ediyor. Has Evler 2. Etap için satışlar da bu yıl içinde başlayacak. İşte Has Evler projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yabancıya konut satışının verdiği 3 büyük zarar!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Yabancıya konut satışının verdiği 3 büyük zarar!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi kaç yıl geçerli? Satış vaadi sözleşmesi zamanaşımı süresi nedir?

Gayrimenkullerin satışına yönelik işlemlerde resmi bir belge niteliği taşıyan satış vaadi sözleşmesi, ileri tarihli bir satış kontratının teminatını oluşturan bir ön sözleşme olarak ifade ediliyor. Peki, Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi kaç yıl geçerlidir? İşte tüm detaylar...

Gayrimenkullerin icradan satış ihalelerinde şartlar değişti!

Gayrimenkullerin icradan satış ihalelerinde şartlar değişti. İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe alındı.

Çimento sektörünün iç satışları yüzde 16.1 arttı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre 2021 yılının Ocak-Ağustos döneminde çimento sektörünün iç satışları yüzde 16.1 arttı.

Satın alınan gayrimenkul 5 yıl içinde satılırsa ne olur?

Satın alınma tarihinden itibaren beş yıl içinde satılan gayrimenkullerin değer artış kazancı için yıllık gelir vergisi beyannamesi verilir. Beyan edilecek rakam "safi değer artışı” hesaplanarak bulunur.

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi örneği 2021!

Taşınmazların satışına yönelik işlemlerde resmi bir belge niteliği taşıyan satış vaadi sözleşmesi, satış kontratının teminatını oluşturuyor. Peki gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi nasıl hazırlanıyor? İşte gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi örneği 2021...

Kovid-19'da satışları yüzde 30 arttı!

Koronavirüs salgını sürecinde aldığı arsayı kat karşılığı verip konut yaptırmak isteyen kişi sayısının arttı. Arsalara olan talep patladı. Satışlar yüzde 30 arttı.

Adana'da son 3 yıl içinde satılan ve kiralanan kamu arazileri TBMM'de!

Adana'da son 3 yıl içinde satılan ve kiralanan kamu arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sümer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nidapark Çengelköy yıl içinde satışta!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Çengelköy'de hayata geçirilecek olan Nidapark Çengelköy projesi 2020 yılı içerisinde satışa çıkarılacak.

Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev satın aldı!

Yılın büyük bir bölümünü Bodrum'da geçiren başarılı şarkıcı Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev aldı...

satınalma yönetmeni iş ilanı Haberi

satınalma yönetmeni iş ilanı
İnşaat ve otomotiv sektörünün 50 yıllık saygın ismi İnanlar hem lider hem takım oyuncusu olacak yol arkadaşları arıyor. 


Aranan personeller:


- Finans ve mali işler koordinatörü,

- Satış ve pazarlama koordinatörü,

- İnce işler koordinatörü mimar,

- Yurt dışı satış temsilcisi,

- Mimar,

- Cephe mimarı,

- Satış sonrası iç mimar, 

- Satınalma yönetmeni,

- Şantiye Şefi,

- İdari işler satınalma yönetmeni,

- Avukat,

- Site / İşletme müdürü,

- Resepsiyonist,

-...