28 / 03 / 2024

saya grup 2020 hedefi

saya grup 2020 hedefi

Saya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulrezzak Sancak, 2020'ye kadar Ar-Ge harcamalarını yılda 100 milyon liraya yükseltip cirolarını 2 milyar liraya ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Folkart Nefes İstanbul'un lansmanı ertelendi!

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesi Nefes İstanbul'un lansmanı ileri bir tarihe ertelendi.

Folkart Nefes İstanbul'un lansmanı 14 Ekim'de!

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesi Nefes İstanbul 14 Ekim'de görücüye çıkıyor.

Nefes İstanbul geliyor! Yeni proje!

Saya Grup bünyesindeki Folkart, İstanbul'daki ilk projesine start verdi. Göl manzarasına sahip olan Nefes İstanbul projesi 7 Ekim'de görücüye çıkıyor. 

Fuzul Grup, 2021'de de yatırımlarına devam edecek!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, 2020 yılında grubun cirosunun önceki yıla göre yüzde 30 arttığını dile getirerek, salgın sürecinde dahi ara vermedikleri yatırımları ve çalışmalarını 2021 boyunca da sürdüreceklerini belirtti.

Eminevim'den 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedefi!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal,Eminevim'in her ay 6 binden fazla başvuru aldığını ve ayda ise yaklaşık 2 bin 500 ev ve araç teslimatı gerçekleştirdiğini belirtti ve 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedeflendiğini belirtti...

Reysaş GYO 2020 yılı için Vizyon Grup ile anlaştı!

Reysaş GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında 2020 yılı için seçilen Bağımsız Denetim Kuruluşu Vizyon Grup Bağımsız Denetim Anonim Şirketi tescil edildi.

Saya Grup'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik destek!

Bünyesinde ilaç üreticilerinden Pharmactive, gayrimenkul sektöründen Folkart, Volt Elektrik Motorları, stratejik alanlarda üretim yapan Volt Savunma ve madencilik şirketi Livamine'ı bulunduran Saya Grup Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik destek verdi.

Eminevim 2020'de 500 kişilik yeni istihdam sağlayacak!

Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Abdurrahman Sefa Üstün sektöre dair değerlendirmelerde bulundu. Üstün; "2020 yılında da yüzde 30 büyüme bekliyoruz" dedi...

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Wyndham rezidans oteller için çalışmalara başladı!

Wyndham Group,Türk yatırımcının talebine kulak vererek rezidans otel için kolları sıvadı. Wyndham ve Ramada Rezidans projeleri için çalışmalara başlayan grup, 2020’de projeyi tamamlamayı planlıyor...

NG Sapanca Club 2020'de açılacak!

NG Sapanca’nın kapılarını açan grup, otelin hemen yanında yer alan arazide inşaasına devam edilen NG Sapanca Club 2020'de açılacak.

Ethica Almanya'ya 10 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Ethica Sağlık Grubu, Bakırköy'deki hastanesini 6 milyon dolarlık yatırımla 'wellness-koruyucu tıp' konseptine dönüştürmeye hazırlanıyor. Bu alanda bir zincir kurmayı planlayan grup, 2020'de Almanya'da da 10 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Tüfekçioğlu Grup Ankara’da Verra Cadde projesine imza atıyor!

İnşaat, eğitim ve mobilya sektöründe yaklaşık 53 yıllık deneyime sahip Tüfekçioğlu Grup, Ankara Cebeci’de ‘Verra Cadde’ projesini hayata geçiriyor. Projede teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

saya grup 2020 hedefi Haberi

saya grup 2020 hedefi

Saya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulrezzak Sancak, 2020'ye kadar Ar-Ge harcamalarını yılda 100 milyon liraya yükseltip cirolarını 2 milyar liraya ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.


İnşaat, ilaç, elektrik motorları ve kalıp sanayiinde faaliyet gösteren markalara sahip olan Saya Grup, araştırma geliştirme (Ar-Ge) faaliyetlerine ağırlık vererek büyümeyi amaçlıyor. Saya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulrezzak Sancak, 2020 yılma gelindiğinde, yılda 100 milyon lirayı Ar-Ge'ye ayırmayı hedeflediklerini söyledi. Ar-Ge'ye büyük önem verdiklerini aktaran Abdulrezzak Sancak, "İştiraklerimizden Volt Elektrik Motorları ve Pharmactive İlaç, Ar-Ge yoğun şirketler. Bu yüzden Ar-Ge yatırımları bizim olmazsa 2. etap için çalışıyoruz Sancak, Çerkezköy'de kurulu ilaç fabrikasına 2. etap tesis yatırımı için çalışmaların sürdüğünü kaydetti. 

olmazlarımızdan" dedi. 


'ORTAKLIĞA AÇIĞIZ' 

Saya Grup'un 2014 yılını 2013'e göre yüzde 27 büyüyerek 400 milyon TL ciro ile kapattığını kaydeden...