19 / 04 / 2024

Saygınlar İş Makineleri İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat

Saygınlar İş Makineleri İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat

Saygınlar İş Makineleri İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Duran Özçelik, Vedat Kurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Siemens Kurutmalı Çamaşır Makineleri ne kadar? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Kurutmalı çamaşır makineleri hem çalışan kadınlar hem de ev hanımları tarafından oldukça tercih ediliyor. Zamandan tasarruf yapmanızı sağlayan kurutmalı çamaşır makineleri bir çok özelliğiyle de dikkat çekiyor. Peki, Siemens kurutmalı çamaşır makineleri ne kadar? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Saygınlar Hafriyat Petrol Taşımacılık Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Saygınlar Hafriyat Petrol Taşımacılık Ve Gıda Limited Şirketi Ömer Alaybaşı tarafından 60 bin TL sermeye ile bugün kuruldu.

Ankara Yaylaşehir projesi Saygınlar İnşaat'ın!

Ankara'da hayata geçirilecek 10 bin konutluk Yaylaşehir projesinin ihalesi gerçekleşti. Saygınlar İnşaat 1.9 milyon TL götürü bedeli ile projeyi üstlendi.

Saygınlar İnşaat 10 bin konutluk Yaylaşehir'in arazisine giriyor!

Ankara'da cesaret edilmeyen dev projenin arazisine Saygınlar İnşaat giriyor. Firma 1,9 milyon TL götürü bedelle dev projenin iz yol yapım işlerini gerçekleştirecek.

Elektrikli süpürge ve fırınlar enerji verimli olacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, çamaşır ve bulaşık makineleri, buzdolabı, klimaların ardından elektrikli süpürgeler ile fırınlara da "elektrik tüketimi" sınırlaması getirdi.Elektrikli süpürge ve fırınlar enerji verimli olacak.

Saygınlar İş Makineleri İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saygınlar İş Makineleri İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Duran Özçelik, Vedat Kurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

TOKİ, şehit yakınlarına faizsiz konut kredisi kullandıracak!

Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Başkan adayı Fatma Şahin, Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi'ni ziyaret ederek şehit yakınları ve gazilerle görüştü. Şahin, TOKİ'den faizsiz konut kredisi kullanabilmesine dair yönetmelikteki bilgileri de aktardı

Siemens solo ürünlerde Şubat fırsatları!

Şubat fırsatlarında Siemens IQ serisi çamaşır makinelerinin yanı sıra fırınlar, soğutucular, bulaşık makineleri, kurutma makineleri ve daha birçok üründe indirim fırsatları ve kolay ödeme seçenekleri var...

Avustralya’daki yangınlar kontrol altına alınamıyor!

Yaklaşık 6 bin itfaiyecinin görev yaptığı Avustralya’ nın Güney Avustralya ve Victoria eyaletinde cuma günüden bu yana devam eden yangınlar sert esen rüzgar yüzünden kontrol altına alınamıyor...

Beyoğlu kentsel dönüşüm projesi kadınları nasıl etkiledi?

Belediyeleri kadınlara emanet edin. Gülseren Onanç'ı Kagider / K adın Girişimciler Derneği Başkanlığını yürüttüğü dönemde tanıdım. Önceliği kadınların iş yaşamına katılmasına, toplumda varlık göstermesine destek olmaktı.

Asmalımescit’te ünlü mekânlar kapanıyor!

İstanbul Beyoğlu’nun popüler eğlence adresi Asmalımescit’ te ünlü mekânlar kapanıyor. Dışarıdaki masaların kaldırılmasıyla müşteri kaybeden işletmelerin ciroları hafta içi yüzde 80’ e varan oranda düştü.

Yalıtıma önem veren, çevreye saygılı dev projelerin temelinde HYFIX gizli!

HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri ile ülkemizde başarılı çalışmalara imza atmakta olan İnterfiks Yapı Kimyasalları referansları ile büyümeye devam ediyor. Yalıtıma önem veren, çevreye saygılı dev projelerin temelinde HYFIX gizli...

Akınlar Seyahat Gayrimenkul Danışmanlığı ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akınlar Seyahat Gayrimenkul Danışmanlığı ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Bülent Akın, Metin Akın ve Enver Akın tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu.

Saygınlar İş Makineleri İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Haberi

Saygınlar İş Makineleri İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat

Saygınlar İş Makineleri İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Duran Özçelik, Vedat Kurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da kuruldu. 


Saygınlar İş Makineleri İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1- İnşaat malzemeleri alım satımı, taahhüt işleri ile ilgili olarak yurt içinde ve dışında, askeri,resmi,özel ihalelere girmek, taahhütleri yerine  getirmek, başkalarına devir etmek, başkalarına taşeronluk yapmak ve başkaları ile ortak yapmak, 2- İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak,...