24 / 04 / 2024

sayısal nasıl oynanır

sayısal nasıl oynanır

Milyonlarca vatandaşın bir umut ışığı olarak şansını denemeye devam ettiği Milli Piyango’da Bu akşam gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı. Rakamlar Milli Piyango’nun YouTube kanalında yapılan canlı yayında çekildi.

Erken emeklilik şartları değişiyor mu? Erken emeklilikte yaş sınırı ve prim gün sayısı nasıl olacak?

Erken emeklilik milyonlarca çalışanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Çalışan kadın için doğum borçlanması, erkekler için ise askerlik borçlanması ile erken emeklilik imkanı sağlanması mümkündür. Peki erken emeklilik şartları değişiyor mu, yaş sınırı ve prim gün sayısı nasıl olacak?

Dükkan emlak vergisi nasıl hesaplanır 2016?

1319 sayılı kanun gereğince ödenmesi zorunlu olan emlak vergisi dükkan sahipleri tarafından da yatırılıyor. Peki, dükkan emlak vergisi nasıl hesaplanır 2016? Vergi oranı nedir?

Emlak vergisi değeri nasıl hesaplanır?

Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi tüm taşınmaz mallar için 1319 sayılı kanun gereğince emlak vergisi ödenmesi gerekiyor. Peki, bir gayrimenkul için ortalama ne kadar vergi ödemesi yapılır? Emlak vergisi değeri nasıl hesaplanır?

Nazım imar planı nasıl onaylanır?

Bölgenin gelecekteki nüfus yoğunluğu, potansiyel konut sayısı, ulaşım sistemleri gibi faktörlerin değerlendirmeye alındığı rapora nazım imar planı deniyor. Peki, nazım imar planı nasıl onaylanır?

2016 yılında inşaat metrekare maliyeti nasıl hesaplanır?

2016 yılına ait inşaat metrekare maliyetleri 26 Ağustos 2015 tarihinde 29457 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 66 seri nolu Emlak vergisi kanunu genel tebliğinde açıklandı. Peki, 2016 yılında inşaat metrekare maliyeti nasıl hesaplanır?

Emsal nasıl arttırılır?

Emsal; inşaat çalışmalarına başlanacak yapının bütün katlardaki alanları toplamının parsel alanına oranından elde edilen sayıya deniyor. Peki, bir bölgede emsal değeri arttırılabilir mi? Emsal nasıl arttırılır?

Emlak vergisi nasıl hesaplanır 2015?

1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince, Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için emlak vergisinin ödenmesi gerekiyor. Peki, emlak vergisi nasıl hesaplanır 2015?

Kamu ortaklık payı nasıl hesaplanır?

3194 sayılı İmar Kanununun 18 inci maddesine göre yapılacak arazi ve arsa düzenlemesinin nerelerde ve ne şekilde yapılacağı yönetmelikle belirleniyor. Peki, kamu ortaklık payı nasıl hesaplanır?

Kapıcı tazminatı nasıl hesaplanır?

Apartmanda kapıcı olarak görev alan kimselerin maaşı ve kıdem tazminatı, 4857 sayılıİş Kanunu hükümlerine göre ödeniyor. Peki, kapıcı tazminatı nasıl hesaplanır? İşte kapıcı kıdem tazminatı hesaplama formülü..

Bina emlak vergisi nasıl hesaplanır?

Bina Vergisinin matrahı, binanın 1319 sayılı kanun hükümlerine göre tespit olunan vergi değeri oluyor. Peki, bina emlak vergisi nasıl hesaplanır? İşte emlak vergisi hesaplama örneği..

Arsa emlak vergisi nasıl hesaplanır?

1319 sayılı kanun gereğince, Arazi vergisinin oranı binde bir, arsalarda ise binde üçtür. Bu oranlar, belediye sınırları içinde % 100 artırımlı uygulanır. Peki, arsa emlak vergisi nasıl hesaplanır?

Taban alanı kat sayısı nasıl hesaplanır?

Yapıların tabii zemin veya tesviye edilmiş zemin üzerinde kalan kısmının parseldeki izdüşümünün kapladığı alan taban alanı oluyor. Peki, taban alanı kat sayısı nedir? Taban alanı kat sayısı nasıl hesaplanır?

Vali nasıl atanır?

5442 sayılı kanun kapsamında il genel idaresinin başı ve mercii olarak nitelendirilen valiler, Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle ödevlidirler. Peki, vali nasıl atanır? İşte vali atamaları..

sayısal nasıl oynanır Haberi

sayısal nasıl oynanır

Milli Piyango TV YouTube kanalından yayınlanan çekiliş sonuçları saat 21.30’da gerçekleşti. Canlı olarak yayınlanan çekilişte kazanan numaralar ise şöyleydi; 

46, 79, 81, 82, 83, 88, 52(Joker) ve 85 (SüperStar)

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri her Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü saat 21:30’da yapılıyor.
 

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasında 6 tanesi seçilerek kolon oluşturmana dayalı bir oyundur. Seçilen kolonlarında en az 2 ya da en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsiniz.

Çılgın Sayısal oynamak için, gerek www.millipiyangonline.com gerek ise Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon yapabilirsiniz. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden de Çılgın Sayısal Loto kuponunu doldurarak, oyun...