24 / 04 / 2024

Sazlı Yokuş mevki

Sazlı Yokuş mevki

Bozyazı ilçesinde çıkan orman yangını sonucunda 20 dönüm makilik ve kızılçam ormanı zarar gördü

Foça Sazlıca'daki yapı ruhsatı davasında son dakika: İmar mevzuatına aykırı dendi, yürütmeyi durdurma kararı verildi!

Foça Sazlıca'daki yapı ruhsatı davasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Buna göre, mahkeme, Foça Sazlıca’daki aynı parseldeki yapı ruhsatı davasında yürütmeyi durdurma kararı aldı. İşte o kararın gerekçeleri...

Sazlı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazlı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon 734 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Sazlıca Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sazlıca Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 226 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul'un dik yokuşlarına yürüyen merdiven geliyor!

İBB, İstanbul’un yaya yokuşları için önemli bir proje hayata geçiriyor. Özellikle engelli ve yaşlıları mutlu edecek projeyle yokuşlara yürüyen merdiven yapılacak. İhaleye açılan proje ilk etapta Beyoğlu, Fatih ve Eyüp’teki 3 yokuşta başlatılacak.

Ankara'daki Çıkrıkçılar yokuşunun 4 sorunu TBMM'de!

Ankara'daki Çıkrıkçılar yokuşunun sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Öner Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öner Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Ercüment Keskin ve Önder Yokuş ortaklığında kurudu.

Bio İstanbul ne zaman başlayacak?

Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında 2 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek Bio İstanbul'la ilgili süreç devam ediyor. Peki projede satışlar ve inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Konya'da kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Konya'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Larende Yokuşu'nda yıkımlar başladı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

İzmit Kültür Tepesi cephe iyileştirme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi, kentin Kültür Tepesi İmaret Yokuşu, İnönü Caddesi ve Saray yokuşu’ndaki binaları kapsayan cephe iyileştirme çalışması için ihaleye çıktı.

Arnavutköy Sazlıbosna Mahalle Meydanı yenilendi!

Arnavutköy Belediyesi'nin yoğun çalışmalarla yenilediği Sazlıbosna Meydanı Arnavutköylü vatandaşların hizmetine açıldı.

Arnavutköy Sazlıbosna Mahallesi Meydanı açıldı!

Arnavutköy Sazlıbosna Mahallesi Meydanı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Haşim Baltacı alt yapı çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi.

Sazlıdere Barajı'na kaçak moloz dökenlerin cezası ağır olacak!

Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni'ne katılan İBB Başkanı Kadir Topbaş, Sazlıdere Barajı'nın çevresine dökülen kaçak molozlarla ilgili, "İçme suyu barajına inşaat atıkları dökecek kadar gözü dönmüş insanlar var aramızda. Cezaları ağır olacak" dedi.

Sazlı Yokuş mevki Haberi

Sazlı Yokuş mevki


     Antalya-Mersin karayolunun Sazlı Yokuş mevkisindeki ormanlık alanda, gece geç saatlerde bir trafonun patlaması sonucu yangın çıktı. 

     Bozyazı ve Anamur orman işletme müdürlüklerine bağlı 20 arasöz ile itfaiye araçlarının müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın sonucunda 20 dönüm makilik ve kızılçam ormanı zarar gördü. 

     Yerleşim yerlerinin yakınında çıkan ve bazı evler ile muz seralarının da etkilendiği yangında, soğutma çalışmalarının devam ettiği...