19 / 04 / 2024

SBE16 İstanbul Konferansı

SBE16 İstanbul Konferansı

Dünyada 50’den fazla ülkede 2000 yılından bu yana düzenlenen Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferansları Serisi'nin İstanbul ayağı SBE16 İstanbul Konferansı, Rigips Türkiye’nin de desteğiyle Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşt

SBE16 İstanbul Konferansı 13-15 Ekim'de!

SBE16 İstanbul Konferansı Akıllı Metropoller – Sürdürülebilir ve Akıllı Binalar ile Akıllı Şehirler için Entegre Çözümler” teması ile 13-15 Ekim’de İlk Kez Türkiye’de…

SBE16 İstanbul Konferansı’nın bildiri süresi uzatıldı!

SBE16 İSTANBUL Konferansı Türkiye’de ilk kez Türkiye İMSAD organizasyonuyla 13-15 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Konferans çerçevesinde; Türkiye’nin iklim değişikliği kapsamındaki ulusal vizyonu konuşulacak.

ICMA Sonbahar Konferansı İstanbul’da gerçekleşti!

İstanbul'da 24-25 Ekim'de yapılan International Classified Marketplace Association (ICMA) 2019 Sonbahar Konferansı'na Emlakjet Ceo’su Tolga İdikat da katıldı...

İnşaatın Bugünü ve Yarını Konferansı 25 Eylül'de! 

İnşaatın Bugünü ve Yarını Konferansı 25 Eylül'de İstanbul'da gerçekleşecek. Konferansta sektörle ilgili çeşitli konu başlıkları ele alınacak. 

100. INTERCEM Konferansı 24-26 Haziran'da İstanbul'da! 

Dünya çimento sektörünü bir araya getiren INTERCEM Konferansı yüzüncü kez 24-26 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleşecek.  

7. İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak’ta!

İnşaat ve Konut Konferansı bu yıl 7'nci kez gerçekleşecek. İnşaat ve Konut Konferansı, 15 Ocak 2019 Salı günü İstanbul Sheraton Grand Hotel Ataşehir’de düzenlenecek. 

İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak'ta!

İnşaat ve Konut Konferansı, 15 Ocak 2019 Salı günü İstanbul Sheraton Grand Hotel Ataşehir’de kapılarını açıyor...

7. İnşaat ve Konut Konferansı 15 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektörü temsilcilerini buluşturacak İnşaat ve Konut konferansı 15 Ocak 2019’da İstanbul'da düzenlenecek. Bu yıl 7’ncisi gerçekleşecek fuar, inşaat sektörünün öncü kuruluşlarını bir araya getirecek.

RE360 Konferansı gayrimenkulün paydaşlarını bir araya getirecek!

İstanbul'da 5-6 Aralık'ta düzenlenecek olan RE360 Konferansının Türkiye gayrimenkul sektörünün dünya hedeflerine ulaşmasında kilit rol oynaması bekleniyor.

Uluslararası çimento üreticileri INTERCEM Konferansı'na katılacak!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, INTERCEM Çimento Konferansı'na katılacak. Konferans, 15-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek.

IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin düzenlediği IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart’ta düzenlenecek. Program TC. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımları ile Wyndham Grand Levent İstanbul’da gerçekleşecek.

Gaziosmanpaşa'daki 11 okula konferans salonu inşa ediliyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede 11 okula konferans salonu yapılması için İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

Konut Konferansı'nda kentsel dönüşüm tartışıldı!

3. Havaalanı ve 3. Köprü Bölgesi projeleriyle hızla büyümeye devam eden İstanbul'un dengesiz ve plansız büyümesinin önüne geçilmesini sağlayacak çözümlerin ele alındığı Konut Konferansı'nda, gayrimenkul sektörünün beklediği çözümler değerlendirildi.

Gazbeton üreticileri sürdürülebilir Türkiye için hedef belirledi!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği İMSAD tarafından düzenlenen SBE16 İstanbul - Akıllı Metropoller Konferansı’na katılarak “Sürdürülebilir Türkiye” için hedeflerini anlattı.

SBE16 İstanbul Konferansı yapıldı!

Dünyada 50’den fazla ülkede 2000 yılından bu yana düzenlenen Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferansları Serisi'nin İstanbul ayağı SBE16 İstanbul Konferansı, Rigips Türkiye’nin de desteğiyle Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşt

SBE16 İstanbul Konferansı Haberi

SBE16 İstanbul Konferansı

Türkiye’de yapı malzemeleri sektöründe yapı alçıları, duvar ve asma tavan sistemleri alanlarında uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigips, 2000 yılından bu yana dünyanın 50’den fazla ülkesinde düzenlenen ve bu yıl Rigips’in de desteğiyle Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleştirilen Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferansları Serisi (The Sustainable Built Environment Conference Series)’nin İstanbul ayağı SBE16 İstanbul’da “Alçı Bazlı Yapı Malzemeleri Üreten Firmalar için Sürdürülebilirlik Bildirisi” ile yer aldı. Bildiride alçı malzemeleri üreten bir firma için ürünlerin yaşam döngüsü analizi (LCA) sonuçlarından yola çıkılarak sürdürülebilir gelişim amaçlı yol haritasının planlanması hakkındaki araştırma ve analiz sonuçlarına değinen Rigips, konferans dinleyicilerine kullanılan yapı malzemelerinin enerji tüketimi ve yaşam döngüsü boyunca toplam tüketim miktarlarından yola çıkarak mimarlar, yükleniciler ve uygulamacılar için sürdürülebilir bir yaklaşım geliştirilmesi konusunda aktarımlarda...