20 / 04 / 2024

Schindler Türkeli asnsör

Schindler Türkeli asnsör

Dünyanın en büyük büyük asansör ve yürüyen merdiven üretici olan Schindler Türkeli yatırım için harekete geçti. Türkeli, 300’den fazla asansör, 160 yürüyen bant ve 160 yürüyen merdiven üretecek.

Yunanistan, Portekiz ve İspanya Türk yatırımcıların radarında!

VESTA GLOBAL, Golden Visa ve Green Card alma hakkı sağlayan gayrimenkulleri Türk yatırımcıyla buluşturuyor.

Asc Grup Uluslararası Proje Taahhüt Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asc Grup Uluslararası Proje Taahhüt Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Aşıcı tarafından kuruldu. 

Türk yatırımcılar Kalifornia'dan gayrimenkul alıyor!

Sotheby's International Realty'nin uzmanlarından biri olarak hizmet veren Uluslararası Emlak Uzmanı Lisansı (CİPS) sahibi olan Almila Gözen, Türk yatırımcısını ABD'de ev sahibi yapıyor. 

Türk yatırımcılar Miami'ye demir attı!

Dünyaya açılan Türk yatırımcılarının son yıllardaki gözde yatırım yeri Miami. İş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri Miami'ye demir atmış durumda...

Türkiye yatırım için çok elverişli!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Şu anda Türkiye yatırım ortamı için gayet elverişli. 2019'a kadar bir seçim yok." dedi.

Türkiye Hazır Beton Birliği bir ilke imza attı!

Türkiye Hazır Beton Birliği, Beton Sürdürülebilirlik Konseyi “Sistem Operatörü”; Kalite Güvence Sistemi (KGS) de Beton Sürdürülebilirlik Konseyi “Belgelendirme Kuruluşu” olarak atandı

Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa şampiyonu!

Türkiye Hazır Beton Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Tarhan: "Türkiye, yılda 109 milyon metreküp hazır beton üretimiyle Avrupa'da birinci, dünyada ise üçüncü sırada yer alıyor" dedi.

Montenegro, Türk yatırımcıyı bekliyor!

Katar'a pek çok büyük yatırımcının gözdesi haline gelen Montenegro, Türk yatırımcıyı bekliyor. Montenegro, Türk yatırımcılarına kolaylıklar sağlıyor.

Ukrayna'daki Türk yatırımları 2.5 milyar dolara ulaştı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan kerim Ülker, bugünkü yazısında Türklerin Ukrayna'daki projelerinden bahsetti. Ülker, Ukrayna'daki Türk yatırımlarının toplamı 2.5 milyar dolara ulaştığını söyledi.

Meg Üst Yapı Taahhüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meg Üst Yapı Taahhüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Safiye Erdemir, Kemal Mahlı ve Yahta Durmuş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye Hazır Beton Birliği Hazır Beton Sektör Raporu açıklandı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), hazır beton sektörünü bilimsel olarak analiz eden “Hazır Beton Sektör Raporu”nu açıkladı.

Türkiye yatırım için güvenli ekonomi!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, ekonomi gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gedikli, “Türkiye yatırım için güvenli ve verimli bir ekonomi” şeklinde konuştu.

Bulgaristan'daki Türk yatırımlar 2,2 milyar doları aştı!

Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (BULTİŞAD) tarafından ortak yatırım forumu gerçekleşti. Toplantıda, Bulgaristan'daki Türk yatırımların 2,2 milyar doları aştığı açıklandı.

Schindler Türkeli asnsör Haberi

Schindler Türkeli asnsör

Dünyanın en büyük üçüncü büyük asansör pazarı Türkiye, asansör ve yürüyen merpen üreticileri için cazibesini kaybetmiyor. Son olarak 3. Havalimanı projesini alan Schindler Türkeli bu dev proje kapsamında 300’den fazla asansör, 160 yürüyen bant ve 160 yürüyen merpen üretecek. Aldıkları bu en büyük projenin dünyada da benzerinin pek olmadığını söyleyen Schindler Türkeli Genel Müdürü Zafer Kabadayı, merkez birimi, Türkiye’de üretim yatırımı için ikna sürecinde olduklarını açıkladı.


Schindler Türkeli geçtiğimiz yıl yüzde 20 büyümüş. Bu hızlı büyümenin ardında ‘net tavsiye edilme oranlarının yüksekliğinin’ etkisi olduğunu anlatıyor Zafer Kabadayı. Apartmanların yükselmesi, nüfusun yaşlanması, asansör pazarında büyümeyi tetikliyor. Kabadayı, piyasadaki yavaşlamanın referandum sonrası sonuç ne olursa olsun geride kalmasını bekliyor.


Sonuç ne olursa olsun yeniden hareket başlayacak


- Hem asansör, hem yürüyen merpen üretiyorsunuz. Nasıl...