25 / 04 / 2024

Schneider Electric bulut tabanlı teknolojiler

Schneider Electric bulut tabanlı teknolojiler

Enerji yönetimi ve otomasyonda global bir uzman olan Schneider Electric, çok yerleşkeli zincir tesislerde işlemleri optimize etmek için bulut tabanlı teknolojileri öneriyor.

Fransız devi Türkiye'den ayrılacak mı? Kararını duyurdu

Fransız Schneider Electric Türkiye'deki yatırımlarına devam edecek mi? Merakla beklenen karar açıklandı. İşte tüm detaylar...

Schneider Electric ve Cisco Bina Yönetimi Sistemleri iş birliği yapıyor!

Schneider Electric ile Cisco, akıllı binaların standart hale gelmesinde önemli ilerlemeler sağlamak amacıyla bir iş birliğine imza attı.

Akıllı şehirler Türkiye'yi geliştirecek!

Schneider Electric Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Caspar Herzberg, akıllı şehir projelerinin Türkiye için fırsat olabileceğini açıkladı.

Schneider Electric, bulut tabanlı teknolojileri öneriyor!

Enerji yönetimi ve otomasyonda global bir uzman olan Schneider Electric, çok yerleşkeli zincir tesislerde işlemleri optimize etmek için bulut tabanlı teknolojileri öneriyor.

Mitsubishi Electric'ten MELCloud teknolojisi!

Mitsubishi Electric, hem ısıtmada hem de soğutmada yeni nesil klimaları ve uzaktan bir bilgisayar, tablet veya akıllı telefon kullanarak klimanın internet üzerinden kontrolünü sağlayan yeni bulut tabanlı çözümü MELCloud ile hayatı kolaylaştırıyor.

Schneider Electric ve Er Yatırım 20 iş otelinde enerji tasarrufu sağlayacak!

Schneider Electric ve Er Yatırım önümüzdeki 10 yılda Türkiye çapında inşa edeceği 20 iş otelinde kullanılacak elektriksel sistemlerin dizaynı, devreye alınması ve enerji yönetimi konusunda danışmanlık hizmeti verecek.

Schneider Electric’ten Yeni İş Ortağı Portalı!

Enerji yönetiminde dünya çapında uzman Schneider Electric, iş ortaklarıyla iletişimde olmak ve onların büyümelerine destek vermek amacıyla ‘ Yeni İş Ortağı ’ portalını hizmete açtı.

Türkiye Yeşil Tüketim Araştırması sonuçları açıklandı!

Türkiye Yeşil Tüketim Araştırması sonuçları açıklandı. Sürdürülebilirlik Akademisi’nin Schneider Electric desteği ile gerçekleştirdiği araştırmada tüketiciler ürünün çevreye verdiği olumlu veya olumsuz etkileri göz önünde bulunduruyor.

Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut! Urbanist Yatırım!

Urbanist Yatırım imzası taşıyan Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut projeleri kapsamında yer alan dairelerin alan büyüklükleri 50 metrekare ile 100 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut projeleri!

Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut projeleri Urbanist Yatırım tarafından hayata geçiriliyor. Micro Loft Yarasa ve Micro oft Bulut projeleri İstanbul Gümüşsuyu'nda inşa ediliyor...

Micro-Loft Yarasa ve Micro-Loft Bulut projeleri satışa çıktı!

Urbanist Yatırım tarafından Gümüşsuyu'nda yapılan micro-Loft Yarasa ve micro-Loft Bulut projeleri satışa çıkarıldı. Micro-Loft Yarasa ise 1 adet çatı dublexi, 2 stüdyo daire ve 1 giriş dublexi olamak üzere toplam 4 daireden oluşuyor...

Bulut İnşaat'tan dört dörtlük kampanya!

Konutlarının tümünde teknolojiye, konfora ve uygun fiyatlara önem veren Bulut inşaat, geçmiş projelerinde günde 10 TL'ye 10 yıl vadeli, 3 çocuk sahibi ailelere 3+1 daireyi yüzde 33 indirimle vermesiyle dikkat çekti.

Bulut İnşaat'ta kampanya!

Kentsel dönüşümde de yer alan Bulut İnşaat şimdilerde dört dörtlük bir kampanya ile müşterilerini karşılıyor.Bulut İnşaat' ın projesinde yüzde 15'i peşin kalanı teslimde ödenebiliyor.

Schneider Electric bulut tabanlı teknolojiler Haberi

Schneider Electric bulut tabanlı teknolojiler

Enerji yönetimi ve otomasyonda global bir uzman olan Schneider Electric, çok yerleşkeli zincir tesislerde işlemleri optimize etmek için bulut tabanlı teknolojileri öneriyor.


Dünya Yeşil Binalar Konseyi tarafından yapılan bir araştırma sonucunda, "çalışanların yüzde 81'inin ofis sıcaklığının standardın üzerinde olduğunda konsantre olmakta zorlandığını" ve "yüzde 62'sinin ise bir görevi tamamlamak için normalden yüzde 25 daha uzun zaman harcadığının" bulunduğunu vurguluyor. Bu durumdan enerji maliyetlerinin etkilenerek, ticari ofis binaları tarafından tüketilen enerjinin yüzde 30'unun boşa gittiğinin tahmin edildiğini belirtiyor.


Modern bina yönetim sistemleri, artık (BMS) bulut teknolojisinden yararlanarak, tesis yöneticilerine IT altyapısına büyük yatırımlar yapmadan tesisleri görüntüleme ve yönetme imkânı verirken, bulut tabanlı çözümler, bağlantı ve veri depolama için kullanılabiliyor. Ayrıca, bir adım daha ileri götürülerek kontrol yeteneklerinin yanı sıra bulutta depolanan büyük...