19 / 04 / 2024

Schneider Electric ve Er Yatırım iş otellerinde enerji tasarrufu

Schneider Electric ve Er Yatırım iş otellerinde enerji tasarrufu

Schneider Electric ve Er Yatırım önümüzdeki 10 yılda Türkiye çapında inşa edeceği 20 iş otelinde kullanılacak elektriksel sistemlerin dizaynı, devreye alınması ve enerji yönetimi konusunda danışmanlık hizmeti verecek.

MG4 Electric'te bu aya özel 0 faiz ve 70 bin TL takas desteği! Mart 2024 fiyatları tek tek açıklandı! 

MG4 Electric, doğuştan yüzde 100 elektrikli olması ve yüksek performansıyla dikkat çekiyor. MG4'te bu aya özel 0 faiz ve 70 bin TL takas desteği sunuluyor. İşte 2 Mart 2024 fiyat listesi... 

MG4 Electric'te Ekim kampanyası! 200 bin liraya 12 ay vade, 0.49 faiz fırsatı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın

Yüzde 100 elektrikli MG4, dinamik tasarımı ve yüksek performansı ile, bayilerde satışa sunuluyor. MG Turkey, MG4 Electric araba almak isteyenlere 200 bin liraya 12 ay vade, 0.49 faiz fırsatı sunuyor. Peki MG4 Electric fiyatı ne kadar? MG4 Electric 19 Ekim 2023 fiyat listesi.

Fransız devi Türkiye'den ayrılacak mı? Kararını duyurdu

Fransız Schneider Electric Türkiye'deki yatırımlarına devam edecek mi? Merakla beklenen karar açıklandı. İşte tüm detaylar...

Schneider Electric ve Cisco Bina Yönetimi Sistemleri iş birliği yapıyor!

Schneider Electric ile Cisco, akıllı binaların standart hale gelmesinde önemli ilerlemeler sağlamak amacıyla bir iş birliğine imza attı.

Mitsubishi Electric ile dijital fabrikalar evlere taşınıyor!

Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğiyle webinarlar gerçekleşiyor. Dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalarda bulunan Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlara taşıyor.

Akıllı şehirler Türkiye'yi geliştirecek!

Schneider Electric Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Caspar Herzberg, akıllı şehir projelerinin Türkiye için fırsat olabileceğini açıkladı.

Klima seçimi ve bakımının 5 püf noktası!

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, bu noktada yeni bir klima seçerken ve klimalara bakım yaparken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uygun klima seçimini sağlayan keşfetteam hizmeti ile önemli bilgiler aktarıyor.

Schneider Electric, bulut tabanlı teknolojileri öneriyor!

Enerji yönetimi ve otomasyonda global bir uzman olan Schneider Electric, çok yerleşkeli zincir tesislerde işlemleri optimize etmek için bulut tabanlı teknolojileri öneriyor.

Mitsubishi Electric'ten e-Factory konsepti!

Yönetimden üretim katına kadar tüm fabrika katmanlarını optimize etmek için ileri teknolojileri kullanan ve üretimde çok ciddi maliyet tasarrufu sağlayan Mitsubishi Electric e-F@ctory konsepti, küresel rekabette bir adım önde olmayı sağlıyor.

Mitsubishi Electric, iklimlendirme ve otomasyondaki gücünü birleştiriyor!

Yakın zamanda Manisa’da ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için fabrika yatırımı yapacağını açıklayan Mitsubishi Electric, Türkiye’de ağırlıklı olarak iklimlendirme ve otomasyon alanında faaliyet gösteriyor.

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek!

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek.İnsan ve robotların birlikte çalışacağı tesiste üretilecek klimaların, 2018 yılından itibaren Avrupa pazarına yönlendirileceği bildirildi.

Mitsubishi Electric'ten yeni Kirigamine Zen klima serisi!

Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Seri iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor.

Mitsubishi Electric Türkiye’de yeni şirket kurdu!

Mitsubishi Electric Corporation, Türkiye’de ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için yeni bir şirket kurduğunu açıkladı. Mitsubishi Electric Turkey Klima Sistemleri Üretim Anonim Şirketi şirketinin Ocak 2018’de üretime geçmesi planlanıyor.

Schneider Electric ve Er Yatırım iş otellerinde enerji tasarrufu Haberi

Schneider Electric ve Er Yatırım iş otellerinde enerji tasarrufu

Enerji yönetiminde global uzman Schneider Electric, Türkiye’nin önde gelen turizm yatırımcılarından Er Yatırım’ın önümüzdeki 10 yılda Türkiye çapında inşa edeceği 20 iş otelinde kullanılacak elektriksel ekipmanın ve sistemlerin dizaynı, devreye alınması ve enerji yönetimi konusunda danışmanlık hizmeti verecek.


Schneider Electric çözümleri sayesinde, her otel yılda 50 bin Euro düzeyinde enerji tasarrufu yapacak. Böylece tüm oteller işletmeye alındığında yıllık toplam 1 milyon euro parasal tasarruf sağlanmış olacak. Yılda yüzde 30 oranında enerji tasarrufu yapacak otellerin karbon salımları da  aynı oranda azalacak.


Schneider Electric Türkiye Ülke Başkanı Bora Tuncer, işbirliğinin enerji danışmanlığı ve yönetimi konusunda Türkiye’de bu ölçekte yapılan ilk proje olduğunu vurgulayarak, “Enerji yönetiminde global uzman bir şirket olarak, küresel tecrübemizi, bilgi birikimimizi Türkiye’ye taşıyoruz” dedi.


Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat ise...