25 / 04 / 2024

Sea Pearl Ataköy fiyat listesi

Sea Pearl Ataköy fiyat listesi

Sea Pearl Ataköy projesinde fiyatlar 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlayarak değişiyor. Jumeriah markası Sea Pearl Ataköy'de yer alıyor.

İstanbul'un statü sembolü: SeaPearl Ataköy!

"İstanbul'un statü sembolü: SeaPearl Ataköy" sloganıyla tanıtılan SeaPearl Ataköy'de daire fiyatları 659 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin Temmuz 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Sea Pearl Ataköy'de satışlar başladı!

Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği Sea Pearl projesini metrekaresi ortalama 7 bin 200 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Sea Pearl Ataköy projesinde metrekaresi 7.200 dolara!

Daire fiyatlarının metrekare birim bazında 7 bin 200 dolardan başlangıç gösterdiği Sea Pearl Ataköy projesinde 1+1'lerden 4.5+1'lere kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 peşinatlı ödeme seçenekleriyle!

Dairelerin metrekare birim fiyatlarının 7 bin 200 dolardan başlangıç gösterdiği Sea Pearl Ataköy projesinde yer alan konutlar için düzenlenen ödeme seçeneğine göre yüzde 10 peşinat ödemesi yapılıyor.

Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim edilecek?

İlk etabında 631 adet konutun satışa sunulduğu Sea Pearl Ataköy'de dairelerin metrekare fiyatları 7 bin 200 dolardan başlıyor. Proje denize sıfır konumda inşa ediliyor. Peki Sea Pearl Ataköy ne zaman teslim edilecek?

Kuzu Grup Sea Pearl fiyat listesi!

Kuzu Grup Sea Pearl fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin sunulduğu proje 127 bin 600 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Sea Pearl Ataköy Rezidans nerede?

Kuzu Grup imzası taşıyan Sea Pearl Ataköy 'de toplam 1.381 adet konut yer alıyor. İlk etabı satışa sunulan projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki Sea Pearl Ataköy Rezidans nerede?

Sea Pearl daire teslimleri ne zaman?

İstanbul Ataköy sahilde, 2,7 milyar dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy 'de banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün. Peki Sea Pearl daire teslimleri ne zaman yapılacak?

Kuzu İnşaat Sea Pearl Ataköy fiyat!

Kuzu İnşaat Sea Pearl Ataköy fiyat listesi dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İlk etabında 631 adet dairenin satışa sunulduğu proje Ataköy sahilde hayata geçiriliyor.

Sea Pearl Ataköy'de 36 ay 0 faizle! Yüzde 10 peşinatla!

1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 konut seçeneklerinden meydana gelen Sea Pearl Ataköy projesinde yer alan daireler için 2 farklı ödeme planı uygulanıyor.

Sea Pearl Ataköy satış ofisi telefon!

Sea Pearl Ataköy satış ofisi telefon numarası 0212 559 60 09 olarak belirlendi. İlk etabında 631 adet daire satışa sunulan projede dairelerin alanları 88 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiyor.

Sea Pearl Ataköy daire fiyatları ne kadar?

İlk etabı satışa sunulan Sea Pearl Ataköy 32 bin 955 metrekare satılabilir alandan oluşuyor. Projenin E5 ve Basın Express yolu üzerinden TEM bağlantısı bulunuyor. Peki Sea Pearl Ataköy daire fiyatları ne kadar?

Sea Pearl Ataköy projesi nerede?

Sea Pearl Ataköy'de daire teslimlerinin 2017 yılı Temmuz ayında yapılması planlanıyor. Projenin E5 ve Basın Express yolu üzerinden TEM ile bağlantısı bulunuyor. Peki Sea Pearl Ataköy projesi nerede?

Ataköy Sea Pearl ödeme planı!

Ataköy Sea Pearl ödeme planı kapsamında 48 aya varan vade yapılabiliyor. Teslim tarihi 2017 yılı Temmuz ayı olarak belirlenen projede 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

KuzuGrup GYO, Sea Pearl Ataköy'deki JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel'i büyütüyor!

Kuzugrup GYO, Sea Pearl Ataköy'ün 9. bloğunda bulunan 27 adet rezidansı, JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel ismiyle işletilmek üzere iki sene süreyle kiraya verdi. İşte detaylar...

Sea Pearl'de yüzde 8 KDV fırsatı devam ediyor!

"Denizin kıyısında, hayatın zirvesinde!" yaşam sunulan Sea Pearl'de Sea Pearl'de yüzde 8 KDV fırsatı devam ediyor...

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi!

Kuzu Grup imzasıyla Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl projesi 127 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi ile daire sahibi olunabiliyor. 

Sea Pearl'de KDV avantajıyla hemen teslim daireler!

Dairelerin hemen teslim edildiği Sea Pearl Ataköy'de 31 Ekim 2018 tarihine kadar indirimli KDV avantajı sunuluyor..

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Sea Pearl Ataköy'de 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor. Kuzu Grup imzası taşıyan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Sea Pearl Ataköy projesinde 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor. Kuzu Grup imzasını taşıyan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar daire tipleri yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirimi devam ediyor!

Sea Pearl Ataköy projesinde 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor. Kuzu Grup imzasını taşıyan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar daire tipleri yer alıyor.

Sea Pearl Ataköy'de 31 Ekim'e kadar yüzde 10 KDV indirimi!

Sea Pearl Ataköy'de 31 Ekim'e kadar yüzde 10 KDV indirimi imkanı sağlanıyor. Sea Pearl Ataköy'de "Denizin kıyısında, hayatın zirvesinde!" yaşam sunuluyor.

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı projede bu kampanyadan 31 Ekim 2018 tarihine kadar yararlanılabiliyor...

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 8 KDV avantajı!

Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesinde 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesinde yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi!

Kuzu Grup imzası ile, Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi ile 31 Ekim'e kadar ev sahibi olunabiliyor...

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirim avantajı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy No:1'de inşa edilen Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı. Projede, yüzde 10 KDV indirim avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Sea Pearl Ataköy fiyat listesi Haberi

Sea Pearl Ataköy fiyat listesi

Konum olarak İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'e bağlı Ataköy'de yer alan proje 127 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Eylül'de yaşamın başlayacağı proje deniz sıfır konumda bulunuyor. 


Sea Pearl Ataköy projesinde 1.401 daire ve otel tasarlandı. 1+1'den 4,5+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede 1.200 metre sahil şeridi de konut alıcılarını bekliyor. Projede daire alanları 88 ile 398 metrekare arasında değişiyor. 




Jumeriah markası Sea Pearl Ataköy'de!

Sea Pearl'de otel ve rezidans birimi Jumeriah markası tarafından işletilecek. 20 katlı 4 bloktan meydana gelen projenin ilk etabındaki 631 konutta kesintisiz deniz manzarası bulunuyor. Kuzu Grup imzasını taşıyan projede birçok sosyal alan mevcut. 



Sea Pearl'de her blokun kullanımına özel 150 ile 200 metrekare arasında değişen fitness salonları, biyolojik gölet, seyir adası, deniz kenarında yürüyüş imkânı, tenis kortu, yaya...