23 / 04 / 2024

seat leon

seat leon

C hatchback modelleri arasında en çok talep görenlerden birisi olan Seat Leon, fiyat listesi ile tüketicilere son bir fırsat daha sunuyor. İşte detaylar...

Bütün arabaların fiyatları artarken Seat Leon’a 1 lira bile zam gelmedi! 11 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin en çok satan otomobil modellerinden biri olan Seat Leon'un fiyatları, ağustos ayının gelmesi ile birlikte birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Seat Leon fiyatları ne kadar? İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Seat Mart 2024 fiyat listesi! Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco'nun güncel fiyatları neler?

İspanyol otomobil markası olan Seat, mart ayının fiyat listesini duyurdu. Açıklanan bu rakamlar geçen aya oranla bin lira daha yükseldi. Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco yeni ayda ne kadar oldu? 

Seat Arona SUV'da yeni fiyatlar yok artık dedirtti!

Seat otomobil üreticisi; Arona, Ateca ve Tarraco gibi SUV modelleri ile Türkiye'de dikkat çekiyor. Yayımlanan güncel otomobil fiyat listelerine bakıldığında da Seat Arona SUV fiyatı dikkat çekti. 

Seat SUV modellerinin fiyatlarını güncelledi...

Seat, Türkiye'deki otomobil pazarında Arona ve Ateca SUV modelleri ile birçok vatandaşın dikkatini çekmekte. Marka tarafından yayımlanan güncel Seat fiyat listesine bakıldığında, Arona SUV otomobil modelinin birçok farklı modele kıyas ile uygun olduğu belirtildi. İşte haberin detayları...

Burla Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Burla Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 12 milyon 997 bin 180 TL sermaye bedeli ile Robert Sonman ve Leon Hananel ortaklığında kuruldu.

Seat’tan indirim fırtınası! Arona’ya tamı tamına 102 bin TL indirim geldi!

Kasım ayına özel fiyat listelerini paylaşan Seat, Arona modeline tam 102 bin TL indirim yaptığını açıkladı. Seat, Arona modelinin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Seat İbiza kasım ayına özel 55 bin TL indirimle satışa çıktı! İşte Seat İbiza’nın güncel fiyatı...

Seat, İbiza’nın beklenen kasım ayı fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listesine bakıldığında İbiza’nın 1.0 Evo 80 HP modeline kasım ayına özel 55 bin TL indirim yapıldığı ve diğer modellerin fiyatının aynı kaldığı görüldü.

Sıfır otomobilde kampanya dönemi başladı! İşte marka marka tüm detaylar...

Sıfır otomobilde kampanyalar yeniden başladı. Toyota, Skoda, Chery, Jeep, Honda, Fiat, Hyundai, Opel, MG, Cupra, Seat, Volkswagen gibi markaların ekim kampanyaları açıklandı. İşte tüm detaylar...

Seat Tarraco’da tamı tamına 197 bin 500 TL’lik kampanya indirimi! Son yılların en büyük indirimi resmen başladı!

Seat, Tarraco modelinde son yılların en büyük indirime imza attı. Ekim ayı kapsamında Tarraco’nun fiyat listesini güncelleyen Seat, bu modele tam 197 bin 500 TL kampanya indirimi yaptı.

Taşıt kredisi tavan yaptı derken CUPRA ve SEAT'tan güzel haber! 300 bin TL’ye kadar düşük faizli taşıt kredisi fırsatı

Seçimlerden önce mart ayında yüzde 23 seviyelerinde olan taşıt kredileri geçen hafta yüzde 46,399 seviyesine ulaştı. Taşıt kredileri tavan yaparken araba almak isteyenler için CUPRA ve SEAT'tan 300 bin liraya kadar düşük faizli taşıt kredisi fırsatı haberi geldi.

Seat Ateca’da tamı tamına 79 bin 500 TL kampanya indirimi! Hemen kampanyalı fiyatlara bakın!

Türkiye’deki müşteri kitlesini her geçen gün büyüten Seat, Ateca modeline ekim ayı kapsamında dev bir kampanya yaptı. Seat, Ateca’da 79 bin 500 TL kampanya indirimi olduğunu açıkladı.

Seat Leon’da 110 bin TL kampanya indirimi! Leon’un Ekim 2023 fiyatı ne kadar oldu?

Ekim ayı fiyatlarını paylaşan Seat, Leon’da kampanya indirimini duyurdu. Seat, Leon modelini satın almak isteyenlere 110 bin TL kampanya indirimi uygulayacağını açıkladı.

Seat’tan bir müjde daha! Eylül ayının ardından bu ay da Arona’ya zam yok!

Ekim ayına girilmesiyle beraber Seat’tan peş peşe müjdeler gelmeye devam ediyor. Seat, ekim ayı kapsamında Arona modeline zam yapmadığını açıkladı.

Seat İbiza’nın ekim ayı fiyatı belli oldu! İbiza’ya eylülün ardından bu ay da zam gelmedi!

Seat, ekim ayına girer girmez tüm modellerinin yeni fiyat listesini yayımlamaya başladı. İbiza modelinin de yeni fiyat listesini paylaşan Seat, bu modele ekim ayında zam yapmadığını duyurdu.

seat leon Haberi

seat leon

Volkswagen Golf’ün kuzeni olarak adlandırılan Seat Leon, sınıfının en çok talep gören araçlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Sportif tarzıyla daha çok genç müşteri profiline hitap eden otomobil, Türkiye'de de ilgi görüyor. Her ne kadar son dönemlerde ülkemizdeki donanım seçenekleri ikiye düşürülmüş olsa da Leon'ın satış performansı hala iyi gidiyor.

2022 Eylül Seat Leon fiyat listesi

Genel olarak yeni kasası ile beğeni toplayan Seat Leon, bazı eleştiriler de almıştı. Fakat her ne kadar çatlak sesler olsa  da ana görüş, modelin şık bir tasarım çizgisi yakaladığı yönünde. Aracın satış rakamları da bunu durumu destekliyor. Her ne kadar son dönemlerde donanım seçenekleri düşürülmüş olsa da Seat Leon hala segmentinin en çok rağbet gören modellerinden birisi olarak öne çıkıyor. Fakat genel olarak aracı gençler tercih...