24 / 04 / 2024

Seat Leon'un Eylül ayı fiyatlarında şok! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Seat Leon'un Eylül ayı fiyatlarında şok! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

C hatchback modelleri arasında en çok talep görenlerden birisi olan Seat Leon, fiyat listesi ile tüketicilere son bir fırsat daha sunuyor. İşte detaylar...



Volkswagen Golf’ün kuzeni olarak adlandırılan Seat Leon, sınıfının en çok talep gören araçlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Sportif tarzıyla daha çok genç müşteri profiline hitap eden otomobil, Türkiye'de de ilgi görüyor. Her ne kadar son dönemlerde ülkemizdeki donanım seçenekleri ikiye düşürülmüş olsa da Leon'ın satış performansı hala iyi gidiyor.

2022 Eylül Seat Leon fiyat listesi

Genel olarak yeni kasası ile beğeni toplayan Seat Leon, bazı eleştiriler de almıştı. Fakat her ne kadar çatlak sesler olsa  da ana görüş, modelin şık bir tasarım çizgisi yakaladığı yönünde. Aracın satış rakamları da bunu durumu destekliyor. Her ne kadar son dönemlerde donanım seçenekleri düşürülmüş olsa da Seat Leon hala segmentinin en çok rağbet gören modellerinden birisi olarak öne çıkıyor. Fakat genel olarak aracı gençler tercih ediyor.

Peki ama son zamların ardından 2022 Seat Leon fiyat listesi nasıl değişti? Türkiye'de Seat Leon kaç TL'den satılıyor? İşte ayrıntılar..

 


Geri Dön