25 / 04 / 2024

seba ala evleri nerede

seba ala evleri nerede

Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen Seba Ala Evleri'nde dairelerin metrekare satış fiyatı 6 bin dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Etiler Seba Ala Evleri satış fiyatı!

Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen Etiler Seba Ala Evleri satış fiyatı metrekare bazında 6 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projenin Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Seba Göktürk Evleri'nde teslimler 15 Ekim'de! 1+1'lerde son fırsat!  

Seba Göktürk Evleri projesinde anahtar teslimleri için geri sayım başladı. Projede 1+1'den 5.5+1'e değişen konut tipleri bulunuyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Seba Göktürk Evleri Ekim 2022 fiyat listesi! 

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi Seba Göktürk Evleri projesi 42 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi Ekim 2022!

Seba Göktürk Evleri nerede? 

Seba Göktürk Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Seba Göktürk Evleri nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Seba Göktürk Evleri fiyat!

Seba Göktürk Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Seba Göktürk Evleri satışa çıktı! Yeni proje!

Seba İnşaat tarafından İstanbul'un değerli bölgelerinden Göktürk'te hayata geçirilen Göktürk Evleri satışa çıktı. Projede 368 daire yer alıyor.

Burcu Şendir, Seba Taşevler Yalıkavak'tan yeni villa aldı!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Burcu Şendir, Seba Taşevleri’nden yeni bir ev aldı. Şendir, müstakil havuzu ve beş odası bulunan villa için 1 milyon dolar ödedi.

KÖY Alaçatı Taş Evleri’nde Mayıs ayına özel fırsatlar!

KÖY Alaçatı Taş Evleri,‘’Başka Bir Yaşam Mümkün’’ felsefesiyle ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Seba Küçükbük Evleri Mayıs 2019'da teslim edilecek!

Seba Küçükbük Evleri sadece yazlık bir proje değil. 4 mevsime uygun mimarisi, yerleşime yakınlığı ve hizmetleriyle her zaman keyifle yaşanabilecek bir hayat sunuyor. 

Seba Suites Kağıthane ev fiyatları 2018!

Anahtar teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Cendere Seba Suites Evleri, Maslak’a 5 dakika, metroya ise 300 metre mesafede hayata geçiriliyor..           

Seba Suites Cendere fiyat listesi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari üniteden meydana gelen Seba Suites Cendere Evleri 2019 yılı içerisinde teslim edilecek. İşte Seba Suites Cendere fiyat listesi...

Kağıthane Seba Suites fiyat!

24 ay 0 faiz imkanı sunulan Seba Suites Evleri 2 bloktan oluşuyor. Kağıthane Seba Suites fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Seba Suites daire fiyatları!

Kağıthane'de hayata geçilen Seba Suites Evleri toplamda 144 adet daireden oluşuyor. Seba Suites daire fiyatları metrekare bazlı olarak 9 bin liradan başlıyor.

Seba Ala Evleri nerede?

Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen Seba Ala Evleri'nde dairelerin metrekare satış fiyatı 6 bin dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor...

seba ala evleri nerede Haberi

seba ala evleri nerede

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Seba Ala Evleri, 1.721  metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 36 daireden meydana gelen proje Seba İnşaat imzası taşıyor. 


Seba Ala projesinde kapalı ve açık otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, spor salonu, fitness center, özel peyzaj düzenlemesi gibi pek çok sosyal donatı alanı bulunuyor. 


4 kattan oluşan Seba Ala projesinde  105 metrekare 2+1 bahçe katı ve 200 metrekare 4+1 çatı dubleks daire seçenekleri mevcut. Bahçe katlarındaki bahçe teraslarının genişliği ise 32 metrekare.


Seba Ala Evleri nerede?

Seba Ala Evleri, İstanbul Etiler'de Garanti Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projenin önümüzdeki Eylül ayında teslim edilmesi hedefleniyor. 


Tel: 0212 323 03 03 

Web: www.sebainsaat.com.tr

Sedef Oral...