26 / 04 / 2024

Seba Gacemer görevinden alındı mı

Seba Gacemer görevinden alındı mı

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, SİNPAŞ GYO Genel Müdürü Seba Gacemer'in yanlış yorumlara yol açabilecek röportajı nedeniyle görevden alındığı bildirildi.

Seba Gacemer Sinpaş GYO müdürlüğü görevinden alındı!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, dün "Devlet baba babalığını yapsın" başlığıyla verilen röportajında 'yanlış yorumlanabileceği' nedeniyle Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik tarafından tedbiren görevden alındı.

Son dakika! Merkez Bankası Başkanı Erkan görevden affını istedi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda görevinden affını istediğini açıkladı.

Buğra Gökce'den seçim vaadi: İzmir'de halkın ev sahibi olması kolaylaştırılacak!

İBB Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden istifa edip İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Buğra Gökce, adaylık başvurusunu teslim etti ve yapacakları çalışmaları tek tek açıkladı. Gökce, konut erişilebilirliğine de değindi.

Japonya’da bakan yardımcısı emlak vergisini ödemediğini itiraf ederek görevinden istifa etti!

Japonya Kıdemli Maliye Bakan Yardımcısı, firmasının emlak vergisini ödemediğini itiraf ederek, görevinden istifa etti. Bakam yardımcısının istifasına yönelik açıklama yapan Japonya Başbakanı Kişida, "Görevlerimizi daha büyük bir ciddiyet duygusuyla yerine getirmeliyiz" şeklinde konuştu.

Handan Boyce, Martı GYO Genel Müdürü görevinden istifa etti!

Handan Boyce, Martı GYO Genel Müdürü görevinden istifa etti. Peki Handan Boyce kimdir? İşte Handan Boyce'nin hayatı...

Seba Reserve Göktürk satışta! Yeni proje! 

Seba Reserve Göktürk, özenle tasarlanmış peyzajı ve yemyeşil bahçeleri, sakin ve huzurlu bir yaşam vadediyor. Projede 3.5+1 ve 4.5+1 konutlar bulunuyor. Peki Seba Reserve Göktürk'te konut fiyatları ne kadar? 

Seba Gacemer kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdürü Seba Gacemer kimdir? Kaç yaşında? Seba Gacemer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Seba Gacemer'in eğitim hayatı nasıldı?

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

İSKİ'de sürpriz görev değişimi! Erdoğan belediye başkanıyken kurumda çalışıyordu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Raif Mermutlu, kurumdaki görevinden ayrılıyor. Mermutlu'nun yerine İSKİ Genel Müdürlük görevini yürütücek o isim belli oldu. İşte ayrıntılar...

Seba Gacemer, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Mahmut Sefa Çelik'in yerine Seba Gacemer'in Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Murat Kayman, Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Murat Kayman, 16 Mayıs 2022 tarihi itibariyşe Akmerkez GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor. Hakan Tümkaya'nın Akmerkez GYO Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 CEO'su listesinde!

Ekonomist Dergisi "En Güçlü 50 Kadın CEO"sunu açıkladı. Sinpaş Gayrimenul Yatırım Ortaklığı CEO'su Seba Gacemer 50 kadın CEO arasında 2.1 milyon ciro ile 17. sırada yer aldı.

Gübre ve mazot desteği beklenirken Tarım Bakanı Pakdemirli neden istifa etti? 

Son dönemlerde ortaya atılan Kabine değişikliği iddialarıyla ilgili adı sıkça gündeme gelen Bekir Pakdemirli, Tarım ve Orman Bakanlığı görevinden affını istedi. Pakdemirli, 3,5 yıllık bakanlığının ardından görevini Vahit Kirişçi’ye devretti. 

Seba Gacemer görevinden alındı mı Haberi

Seba Gacemer görevinden alındı mı

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, "Sinpaş daima siyasetin dışında, ekonominin içinde yer almıştır. Siyasetle bireyler ilgilenebilirler ve görüşlerini özgürce ifade edebilirler. Elbette çalışanlarımız kişisel olarak görüşlerini sohbet ortamında açıklayabilirler ama bunların kurum görüşü olarak yansıtılması yanlıştır" açıklamasında...