29 / 03 / 2024

İSKİ'de sürpriz görev değişimi! Erdoğan belediye başkanıyken kurumda çalışıyordu

İSKİ'de sürpriz görev değişimi! Erdoğan belediye başkanıyken kurumda çalışıyordu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Raif Mermutlu, kurumdaki görevinden ayrılıyor. Mermutlu'nun yerine İSKİ Genel Müdürlük görevini yürütücek o isim belli oldu. İşte ayrıntılar...



İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu, 8 Ağustos’ta emekliye ayrılarak görevi bırakmaya karar verdi. 

Mermutlu'nun yerine İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Şafak Başa vekaleten görevlendirildi.

6 Eylül 2019 tarihinden itibaren genel müdürlük görevini yürüten Raif Mermutlu, 8 Ağustos’ta emeklilik nedeniyle görevinden ayrılacak. Halen İSKİ genel müdür yardımcısı olarak görev yapmakta olan Şafak Başa Mermutlu’nun yerine vekaleten atandı.

 İSKİ de sürpriz görev değişimi! Erdoğan belediye başkanıyken kurumda çalışıyordu

ERDOĞAN BELEDİYE BAŞKANIYKEN İSKİ'DE ÇALIŞMAYA BAŞLAMIŞTI

Mermutlu; 1994 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İBB başkanlığı döneminde İSKİ Genel Müdürlüğü'nde Asya Yakası Su İnşaat Müdürü olarak göreve başladı. İSKİ'de uzun yıllar yöneticilik yapan Mermutlu, 2010 yılında kendi isteği ile emekli oldu. 2019 yılı eylül ayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından İSKİ Genel Müdürü olarak atandı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön