19 / 03 / 2024

Seba Küçükbük fiyat

Seba Küçükbük fiyat

Seba Küçükbük fiyatları daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. 2019 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi öngörülen projede 20 villa yer alıyor. 

Bodrum Seba Küçükbük'te 2,5 milyon dolara! Yeni proje!

Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen Seba Küçükbük projesinde 20 villa yer alıyor. Seba Küçükbük'te fiyatlar 2,5 milyon dolardan başlıyor.

Fındık fiyatları düştü mü, bugün ne kadar? 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Fındık üreticileri ve tüketiciler güncel fındık fiyatlarını merak ediyor. Vatandaşlar, "Fındık fiyatı bugün ne kadar?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.

Fındığı olan yaşadı! Fındık fiyatı rekor kırarak, 20 lira birden arttı!

Fındık üreticisi fındık fiyatlarının ne kadar olduğunu merakla sorguluyor. Fındık fiyatı rekor kırarak, 20 lira birden arttı. İşte serbest piyasada fındık fiyatları...

Serbest piyasasında fındık fiyatı 83 liraya yükseldi! İşte il il Eylül 2023 fındık fiyat listesi..

Giresun serbest piyasasında fındık fiyatı yeni haftaya 83 TL'den başladı. Peki, diğer illerde fındık fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Fındık hasadı 12 Ağustos'ta başlıyor! Fındık fiyatı 100 TL mi olacak? 27 Temmuz 2023 fındık fiyatları...

Trabzon'da fındık hasadına 12 Ağustos tarihinde başlanacağı açıklandı. Peki fındık fiyatı ne kadar olacak? İşte 27 Temmuz 2023 fındık fiyatları...

Fındık fiyatlarına zam geldi mi? Güncel fındık fiyatları ne kadar oldu? 3 Mayıs 2023 fındık fiyat listesi

Fındık fiyatlarındaki son durum çiftçiler tarafından yakından takip ediliyor. ''Fındık fiyatları ne kadar, fınfık fiyatlarına zam geldi mi?'' sorusu gümdende yer alırken, güncel fındık fiyat listesi belli oldu. 3 Mayıs 2023 fındaık fiyat listesi.

Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi

Bu seneki fındık sezonunu geçtiğimiz senelere göre daha verimli geçiren üreticiler fındık fiyatlarındaki son durumu araştırıyor. Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi.

Güncel fındık fiyatları ne kadar? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi

Güncel fındık fiyatları çiftçiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki güncel fındık fiyatları ne kadar? 2023 fındık fiyatları kaç lira? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi.

Fındık fiyatları sil baştan değişti! Güncel fındık fiyatları resmen belli oldu! 11 Mart 2023 fındık fiyat listesi

Fındık fiyatlarındaki son durum gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Üreticiler hava şartlarından dolayı fındık fiyatlarında yükseliş olduğunu belirtti.Fındık fiyatları sil baştan değişti! Güncel fındık fiyatları resmen belli oldu! 11 Mart 2023 fındık fiyat listesi.

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatlarında sert yükseliş! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? İl il fındık fiyat listesi..

Fındık üreticileri son dakika fındık fiyatlarını merak ediyor. Peki, serbest piyasada fındık ne kadar, kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sürpriz yapmak isteyenler buraya! Pırlanta tek taş yıldız küpe 3.990 TL’ye düştü! 28 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Sevgilisine pırlanta hediye ederek sürpriz yapmak isteyenler için fırsat indirimleri başladı. Pırlanta tek taş küpelerin 2.190 TL’den başladığı indirim kampanyasında hangi ürün kaç TL’ye indi? Pırlanta küpe, kolye, yüzük fiyatı kaç TL? İşte detaylar…

Fındık fiyatı 2023 ne kadar? Serbest piyasada fındık kaç TL? İşte il il 24 Ocak 2023 fındık fiyat listesi

Üreticiler ve tüketiciler 2023 fındık fiyatlarını sorgulamaya devam ediyor. Peki, Fındık fiyatı 2023 ne kadar? Serbest piyasada fındık kaç TL? İşte il il 24 Ocak 2023 fındık fiyat listesi...

Zen'de pırlanta baget yüzükler yüzde 50 indirimle satılıyor! Pırlanta baget yüzük ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Pırlanta baget yüzükler Zen Pırlanta'da yüzde 50 indirim ile satılıyor. Baget yüzük almak isteyenler için büyük fırsat resmen başladı.Pırlanta baget yüzük fiyatı ne kadar? Zen 20 Ocak 2023 fiyat listesi.

Seba Küçükbük fiyat Haberi

Seba Küçükbük fiyat

Seba Küçükbük projesinde villaların büyüklükleri 340 - 400 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek projede 20 villa bulunuyor. 

Her villanın kendine özel yüzme havuzu olacak Seba Küçükbük projesi Muğla Bodrum Gündoğan bölgesinde Küçükbük koyunda yükselecek. 

Seba İnşaat imzasını taşıyan Seba Küçükbük projesinde teslimlerin 2019 yılının Mayıs ayında yapılması öngörülüyor. 

Seba Küçükbük projesinde yüzde 30 peşinatta kalan yüzde 70'lik bedel vadeyle tamamlanabiliyor. 
  

Proje konum olarak;


Gündoğan'a 3.5 kilometre, 
Türkbükü'ne 8 kilometre, 
Yalıkavak'a 10 kilometre, 
Bodrum Merkez'e 24 kilometre, 
Milas ve Bodrum Havalimanı'na ise 50 kilometre mesafede yükseliyor. 


Seba Küçükbük fiyatları!


Seba Küçükbük fiyatları 2,5 milyon dolar ile 3,5 milyon dolar arasında değişiyor. Projede sauna, spa, beach gibi sosyal alanlar planlanıyor. 

Adres: Gündoğan Mahallesi, Küçükbük Koyu Bodrum/Muğla


Telefon:...