18 / 04 / 2024

Şebnem Dinçgör nerede oturuyor

Şebnem Dinçgör nerede oturuyor

Şebnem Dinçgör 'ün oğlu Kerim ile yaşadığı Çubuklu Vadi'deki villa, modern ve ferah tarzı ile dikkat çekiyor. Dekorasyona meraklı Dinçgör, keyifle yaşayacağı evin kapılarını Bursa Hakimiyet Magazin'e açtı.

Şebnem Dinçgör evini yeniden dekore ediyor!

Anadoluhisarı 'nda bulunan süper lüks evinin dekorasyonundan sıkılan Şebnem Dinçgör evini yeniden dekore etmeye hazırlanıyor, eşyalarını yenileyen Şebnem Dinçgör 'ün bazı parçaları İtalya'dan getirttiği söyleniyor...

Kaan Gür nereden mezun oldu? Akbank’ta hangi alanlarda çalıştı?

Kaan Gür kimdir? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Kaan Gür ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Altın indirim günleri başladı! Altın indirim çadırı nerede? İşte 2022 Altın indirim çadırı!

13.Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadır günleri başladı. Vatandaşlar ise altın indirim çadırı nerede? sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki 2022 altın indirim çadırı nerede?

Oyak Göksupark nerede?

Ankara-Eryaman’da konumlandırılan Oyak Göksupark projesinde daire fiyatlar 191 bin TL’den başlıyor. Peki Oyak Göksupark nerede?

Şebnem Dinçgör, Bodrum'daki evine yerleşti!

Mehmet Dereli'den 4 yıl önce boşanan Şebnem Dinçgör, geçen yıl Ağustos'ta da Bodrum Yalıkavak'ta bir ev satın almıştı. Dinçgör oğlu Kerim ile birlikte Yalıkavak'taki evine yerleşip tatil yapmaya başladı.

Akmerkez GYO sorumluluk davası 11 Şubat'ta görülecek!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı pay sahiplerinden Ömer Dinçkök tarafından, yönetim kurulu üyeleri aleyhine açılan sorumluluk davasının ilk duruşması 11 Şubat 2016'da saat 14:00'da görülecek.

Şebnem Dinçgör Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı!

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı.

Başakşehir Emlak Çadırı nerede kurulacak?

Emlak Çadırı ‘nda açık artırma usulü satışa sunulacak 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Projeye başvurular 29 Mayıs Cuma gününe kadar kabul edilecek. Peki Başakşehir Emlak Çadırı nerede kurulacak?

Emlak çadırı nerede kurulacak?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak çadırı nerede kurulacak?

Başakşehir Emlak Çadırı nerede kuruluyor?

Başvuruların 29 Mayıs Cuma günü saat 17:00'ye kadar kabul edileceği Emlak Çadırı projesinde 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı nerede kuruluyor?

Emlak Çadırı nerede kuruluyor?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı nerede kuruluyor?

Emlak Çadırı nerede?

Daire fiyatları 99 bin TL'den başlangıç gösteren Emlak Çadırı projesi toplam 240 bağımsız birimden oluşuyor. Her yıl gerçekleşmesi planlanan proje bu yıl ilk kez düzenlenecek. Peki Emlak Çadırı nerede?

Işıl Dinçer Rönesans Gayrimenkul'den ayrıldı!

Işıl Dinçer Rönesans Gayrimenkul'de 2 yıla yakın süredir devam ettirdiği Genel Müdür Yardımcılığı görevinden ayrıldı. Dinçer daha önce TSKB, TSKB Real Estate Appraisal Company ve Harkap Mühendislik'te çalışmıştı.

Şebnem Dinçgör'ün Çubuklu Vadi'deki villası modern ve ferah tarzı ile dikkat çekiyor!

Şebnem Dinçgör 'ün oğlu Kerim ile yaşadığı Çubuklu Vadi'deki villa, modern ve ferah tarzı ile dikkat çekiyor. Dekorasyona meraklı Dinçgör, keyifle yaşayacağı evin kapılarını Bursa Hakimiyet Magazin'e açtı.

Şebnem Dinçgör nerede oturuyor Haberi

Şebnem Dinçgör nerede oturuyor

Şebnem Dinçgör Çubuklu Vadi'deki villasını Bursa Hakimiyet Magazin'e anlattı;

Aile bağlarına çok önem veririm Tamamen kendi ilgilendiği evinin dekorasyonunu dört ayda tamamlamış. Evde heykel ve resim gibi sanat parçalan görmeyi sevdiğini anlatan Dinçgör, Kemal nsoy'un bir tablosunu yemek odasının duvarına, Amalfi'den aldığı balerinli çalışmayı da salondaki şömine üzerine asmış. "Benim de bir zamanlar bale yapmışlığım var. Bunu gördüğüm anda çok sevdim. Resme bakarak yürürseniz balerinin kendi etrafinda döndüğünü göreceksiniz," diye anlatıyor resmi bize. 


Salonun bir duvarını kaplayan ceviz-beyaz lake kitaplıkta Paris'ten aldığı eski kitaplar, Afrika'ya oğluyla yaptığı seyahatlerden topladığı masklar ve aile fotoğrafları dikkat çekiyor. Tarihe meraklı olduğundan eski orijinal denizci haritalarına ilgisi varmış. "Uzun seyahatlere, özellikle kışın Miami ve Malpler gibi sıcak yerlere gitmeye bayılıyorum. 


Mısır, İtalya ve Amerika en sık...