20 / 04 / 2024

Şeçim grup inşaat ankara

Şeçim grup inşaat ankara

Seçim Grup adlı şirket, Ankara Etimesgut’ta 10 yıl önce bir inşaata başladı. Sonrasında, iflas ettiğini belirten şirket, satılık daireleri teslim etmedi. Mahkemeye taşınan olayda, müteahhitler için beraat kararı verildi...

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tekcesan Grup İnşaat Nakliyat Plastik Cam Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Selçuj Tekçe tarafından kuruldu.

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Funda Ekmekçi Köşe tarafından kuruldu.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Aykutlar Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykutlar Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Haşim Aykut tarafından kuruldu.

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik, modern inşaat yöntemleriyle enerji verimini artırıyor!

Dorçe Prefabrik, volümetrik (hacimsel) modüler çözümlerde “modern inşaat yöntemleri”ne yönelerek enerji verimli üretim, az atık ve az hata riski sunuyor.

Gözbahçe Grup İnşaat Elektrik Temizlik Oto Yedek Parça Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözbahçe Grup İnşaat Elektrik Temizlik Oto Yedek Parça Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  400  bin TL sermaye bedeli  ile Ayhan Gül tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektörü yeniden yükselişe geçti!

2018'den itibaren daralma eğiliminde olan inşaat sektörü, tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgının ortaya çıkmasından nasıl etkilendi?

Siirt'te ilçe otogarı inşaatı başladı!

Siirt Belediyesi, 6 ilçe ve 5 beldeye hizmet verecek ilçe otogarında inşaat çalışmaları için düğmeye bastı.

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Atila Menevşe: Kredi paketi inşaat sektörünü canlandıracak!

Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe yaptığı açıklamada, inşaat, otomotiv, beyaz eşya, mobilya ve turizm gibi sektörlerde direkt, diğer sektörlerde ise dolaylı olarak canlılık sağlanacağını söyledi.

Şeçim grup inşaat ankara Haberi

Şeçim grup inşaat ankara

Ankara Etimesgut’ta 10 yıl önce Seçim Grup isimli şirket bir inşaat projesine başladı. Proje kapsamında, büyük bir bölümü 2010'da olmak üzere, dairelerin satışı gerçekleştirildi. Dairelerin teslim tarihinin 2012 olarak belirlendiği projenin sahipleri, iflas ettiğini duyurdu ve sattığı evleri teslim etmedi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Ankara Etimesgut’ta 10 yıl önce Seçim Grup isimli firmanın projesine yatırım yapan kişiler, ödemelerini yapmalarına rağmen evlerini alamadı. Firma sahipleri hakkında nitelikli dolandırıcılıktan dava açıldı. Ağır ceza mahkemesi ikisi kardeş üç sanığa 33’er sene hapis cezası verilmesini kararlaştırdı. Sanıklar karar itiraz etti. Üst mahkeme ise kararı bozdu. Dosyaya tekrar bakan mahkeme, ilk kararın aksine sanıklara beraat kararı verildi. Müteahhitler kurtuldu fakat ödemelerini yapan çok sayıda mağdur için çözüm bulunamadı.

Ev sahibi olmak isteyen çok sayıda...