24 / 04 / 2024

seçim sonuçlarının gayrimenkul sektörüne etkisi

seçim sonuçlarının gayrimenkul sektörüne etkisi

İnşaat firmaları harekete geçti. Mevsimsel durgunluğun da sona ermesiyle birlikte projelerini tek tek vitrine çıkarmaya hazırlanan sektör oyuncuları, seçimlerin sonuçlanmasıyla birlikte satışların tekrar eski haline geleceğini belirtti...

Borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul, ilk gününde günün ilk yarısında geriledi. Çimento ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisseleri yatırımcısına kaybettirdi. Peki borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Bundan sonra konut piyasasını neler bekliyor?

Ekonomi seçim sonuçlarının ardından yeniden şekillenirken, konut piyasasında neler olacağı merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Calman, konut kredilerinde beklenen hareketin olmayacağını söyledi.

Ünlü ekonomistten seçim sonrası dolar tahmini! Yatırımcılar pür dikkat bakın! Bu pozisyonu alanlar kârlı çıkmayacak!

Ülke genelinde seçim sonrası doların yükseleceği söylenirken vatandaş döviz bürolarının yolunu tuttu. Peki seçim sonrası dolar yükselecek mi? 

KYK burslarına zam gelecek mi? KYK burs başvuru sonuçlarını ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvurularının sona ermesinin ardından, binlerce öğrenci merakla KYK burs sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Bu sene ilk defa üniversiteye gidecek veya ara sınıf öğrencileri KYK burs sonuçların açıklanacağı tarihi bekliyor.

2023 bursluluk sınavı sonuçları Yayınlandı! MEB İOKBS sınav sonuçlarını meb.gov.tr adresinden sorgulayabilirsiniz!

Milli Eğitim Bakanlığı, 5. ila 11. sınıf öğrencileri için düzenlenen İOKBS Bursluluk Sınavı sonuçlarını 'meb.gov.tr' üzerinden yayınladı. Bu sene sınavda 1 milyon 44 bin 846 öğrenci ter döktü. Sınav sonuçlarına Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi web sitesinden erişim sağlanmaktadır.

Seçim sonuçlarının ardından piyasalarda hareketli saatler! Dolar ve altın fiyatları yükselişte!

Cumhurbaşkanlığı seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla piyasalar ilk tepkilerini vermeye başladı. Dolar, euro ve altında sınırlı da olsa yükseliş hareketi gözleniyor. Peki piyasalar bu hafta kendisine nasıl bir yön çizecek? Dolarda ani sıçramalar olacak mı? İşte uzmanlarından ilk yorumlar…

Seçim yasakları başladı! Hemen buraya bakın!

Seçim yasakları çerçevesinde, 28 Mayıs tarihinde saat 18.00'den itibaren, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili propaganda yasağı başladı. Bu yasak kapsamında, tüm yayın organları 24 saat boyunca seçim, seçim sonuçları, tahminler ve yorumlar hakkında haber yapamayacak.

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Seçime son bir gün kalırken seçim öncesinde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları bu hafta son dört ayın en büyük kaybını  yaşadı. Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları.

İslam Memiş seçim öncesi kendinizi soydurmayın diyerek isyan etti! Bunu yapan zarar etti! Altın almadan çabuk bakın!

Altının efendisi İslam Memiş, seçim öncesi altın alanları ''kendinizi soydurmayın'' diyerek isyan etti. Bunu yapan zarar etti. Altın almadan çabuk bakın.

Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin işçi alımı sonuçları açıklandı mı? Aman kura tarihini kaçırmayın! 

KGM 3 bin işçi alımı başvuru sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Peki KGM 3 bin işçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Kura çekimi ne zaman? İşte merak edilen ayrıntılar...

Seçim öncesi altın tahmini! İslam Memiş olacakları sıraladı

Seçim öncesi gram altınla ilgili öngörülerini paylaşan İslam Memiş, yatırımcılar için altın fiyatlarına yönelik öngörü ve uyarılarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Altın fiyatları karmaşık! Kuyumculara yoğun ilgi: Gram ve çeyrek altında hızlı değişim!

Altın fiyatları dalgalanıyor, yatırımcılar endişeli. Seçim sonrası yaşanan belirsizlik ve FED'in faiz kararı altın fiyatlarını etkiliyor. Gram altın, çeyrek altın gibi birimlerdeki yükseliş zamanı belirsiz. Piyasalar seçim sonuçlarını bekliyor. Yatırımcılar dikkatli olmalı.

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

seçim sonuçlarının gayrimenkul sektörüne etkisi Haberi

seçim sonuçlarının gayrimenkul sektörüne etkisi

Yerel seçimlerin sonuçlanmasının ardından inşaatçılar için maraton başladı. Projelerini hayata geçirmek için seçimi bekleyen sektör temsilcileri, satışların tekrar artacağını belirtiyor.



Yerel seçimler öncesinde beklemede kalan inşaat firmaları harekete geçti. Mevsimsel durgunluğun da sona ermesiyle birlikte projelerini tek tek vitrine çıkarmaya hazırlanan sektör oyuncuları, seçimlerin sonuçlanmasıyla birlikte satışların tekrar eski haline geleceğini belirtti. Sektör temsilcilerine göre seçim sonuçlarıyla Türkiye'de istikrarın sürdüğünü düşünen yabancılar, yatırım kararlarına hız kazandıracak. 2013 fiyatlarıyla satış yaptıklarını ve bu dönemde konut alıcısı için fırsat yarattıklarını belirten patronlara göre konut kredi faiz oranlarında da düşüş yaşanacak. Bu durumda da tüketici yastık altı birikimini konut yatırımına çevirecek. 


 SÜLEYMAN ÇETİNSAYA / ARTAŞ YÖNETİM KURULU BAŞKANI

"Seçimlerle ilgili piyasada her zaman endişe olur. Ama bu süreci geride bıraktık. Bundan sonra piyasa açılacaktır. Belirsizlik...